Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate KEKY, cântărețul român devenit...cântăreață! Incredibila TRANSFORMARE HORMONALĂ a bărbatului! Ce NUME va purta ca femeie! (GALERIE FOTO)

KEKY, cântărețul român devenit...cântăreață! Incredibila TRANSFORMARE HORMONALĂ a bărbatului! Ce NUME va purta ca femeie! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 24 Ian 2019, 12:21

Florin Chechişan, cunoscut publicului drept „Keky – cântăreţul pe tocuri”, a început tratamentul hormonal iar peste câteva luni, printr-o operație de schimbare de sex în Thailanda, va deveni femeie.

Artistul abia așteaptă operația, pentru a deveni... Daria! 

Keky, cunoscut în showbiz-ul românesc încă din 2012 drept primul cântăreţ pe tocuri, se pregătește acum pentru a deveni femeie!

Anul trecut, Florin a început tratamentul hormonal. De când a început terapia, lui Keky i-a căzut barba, sânii au început să i se formeze, vocea i s-a subțiat, iar trăsăturile i s-au feminizat. În plus, și-a lăsat părul lung și are, deja, un partener de viață, scrie CanCan.

„Continui tratamentul hormonal de schimbare de sex, iar în toamnă voi începe operațiile estetice. În prezent, trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, dar iubitul meu este foarte mult plecat din țară. Însă chiar și așa suntem fideli amândoi”, a spus Keky.

„Mi-am făcut un credit şi o să încep să-mi fac anumite îmbunătăţiri. Pomeţii mă vor costa 2.000 de euro, încă 1.000 de euro peeling-ul facial şi botoxul, dantura mai am de albit, de mineralizat, încă 2.000 de euro. S-ar putea să nu mai am nevoie de silicoane, este posibil ca sânii să se dezvolte natural. Dar, dacă va fi necesar, îmi voi pune şi silicoane, care mă vor costa încă 5.000 de euro”, a mai declarat artistul.

„Ultima etapă va fi schimbarea de sex, pe care o voi face în Thailanda. Mă va costa 15.000 de euro. Şi încă 3.000 de euro schimbarea definitivă. Dar totul mă va duce la cam 30.000 de euro. O să am şi alt nume în buletin, Daria va fi. Acesta va fi şi numele de scenă, pe care îl voi înregistra la OSIM, cât de curând”.

Citeşte mai multe despre:   keky  -   Florin Chechisan