Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate JURAȚII RĂSPUND! EXPLODEAZĂ ADEVĂRATA BOMBĂ după FINALA EUROVISION. De ce nu au ales-o, de fapt, Deban și William pe LAURA BRETAN și au preferat să dea 12 puncte pentru ESTER (VIDEO)

JURAȚII RĂSPUND! EXPLODEAZĂ ADEVĂRATA BOMBĂ după FINALA EUROVISION. De ce nu au ales-o, de fapt, Deban și William pe LAURA BRETAN și au preferat să dea 12 puncte pentru ESTER (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Feb 2019, 14:56

Deban și William, cei doi jurațin care sunt înjurați de vreo trei zile în mediul online pentru că ar fi ”sabotat-o” pe Laura Bretan răspund în sfârșit acuzațiilor aduse de români. 


„Înainte voiam să dau cele 12 puncte Laurei sau Bellei, dar am hotărât să votez cu inima. Eu i-am dat 12 puncte din toată inima mea şi pentru că este o piesă de care îmi voi aminti şi care îmi face pielea de găină, nu pentru că am făcut strategii legate de Laura şi Bella“, explică William atrăgând atenţia asupra presupusului sabotaj.


„Ceea ce mi-a plăcut la ea este felul în care transmite. Oh, doamne, îmi place fata asta“, spune şi Deban, după care începe să vorbească despre Laura şi să explice situaţia: „A fost preferata naţiunii şi are o voce uimitoare, aşa cum o au şi multe altele. Asta este problema când sunt foarte multe momente bune într-un singur show şi sunt foarte mulţi favoriţi“. 


Deban este completat de William, care spune: „Mi-a plăcut şi Laura Bretan, interpretarea ei a fost bună, dar, ca să fiu sincer, m-a plictisit. Da, am fost impresionat din punct de vedere vocal, însă aici este vorba despre un pachet complet“. 


El mărturiseşte că şi Bella Santiago a fost foarte aproape de a fi preferata lui: „Ester a spus povestea care m-a captivat, Bella Santiago a fost foarte aproape de ea. Am ales cu dificultate între cele două, apoi am închis ochii şi când m-am gândit la Ester, am simţit furnicături de emoţie, pentru că la ea este vorba despre emoţie, aşa că am ştiut că ei îi voi oferi punctele“. 

 

Citeşte mai multe despre:   deban william wiwibloggs  -   eurovision 2019