Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Jurassic World 3 ar putea aduce în prim-plan dinozaurii zăpezii. Indiciul a fost dat de chiar de regizorul filmului

Jurassic World 3 ar putea aduce în prim-plan dinozaurii zăpezii. Indiciul a fost dat de chiar de regizorul filmului

Un articol de: Adela Iacob - 21 Apr 2020, 15:12

Jurassic World: Dominația ar putea fi un film despre viața dinozaurilor la începutul erei glaciare.

Cea mai nouă postare de Twitter a regizorului Colin Trevorrow indică că filmările se desfășoară pe zăpadă.

 

 

Dacă zvonurile se confirmă și vom vedea dinozauri trăind în zăpadă, va fi o premieră, iar principala problemă ar putea fi faptul că climatul rece ar însemna condiții grele de supraviețuire pentru dinozauri, care au sânge rece. În aceste condiții, vântătoare pentru o pradă cu sânge cald cum sunt oamenii ar putea reprezenta un pericol și mai mare.

Producția care încheie trilogia “Jurassic World” readuce în prim plan distribuția originală, formtaă din actorii Sam Neill, Jeff Goldblum,și Laura Dern în rolurile lui Alan Grant, Ian Malcolm, și Ellie Sattler.  

De asemenea, într-un astfel de film, ar putea apărea specii de dinozauri care nu au mai fost văzute, cum ar fi specia recent descoperită Ugrunaaluk kuukpikensis, care cel mai probabil era adaptată frigului extrem. Această specie de dinozaur cu cioc ca de rață a fost descoperită în regiunile arctice, iar specialiștii nu au reușit să înțeleagă cum s-a putut adapta unui climat neiertător.

 

 

Jurassic World 3 va fi lansat pe 11 iunie 2021 dacă filmările vor decurge conform planurilor. eocamdată, filmările au fost întrerupte din cauza pandemiei.

 

Jurassic World 1

 

La mai bine de 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, parcul cu dinozauri readuși la viață de tehnologii revoluționare este o atracție turistică extrem de populară. Vizionarul John Hammond creează o nouă specie, pentru a crește interesul oamenilor, însă lucrurile scapă de sub control.

 

Jurassic World 2: Un regat în ruină

 

Acțiunea se petrece la trei ani după ce parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate.

 Oamenii au plecat din Insula Nubar care a ajuns raiul dinozauriurilor, care au supraviețuit ș trăiesc junglă.

Owen și Claire pornesc într-o misiune contra timp, când un vulcanul de pe insulă începe să dea semne de activitate.

Odată ajunși pe insulă, ei descoperă o conspirație care ar putea da peste cap activitatea planetei, lucru care nu s-a mai pomenit din timpuri preistorice.