Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CAUȚI un job? AICI vei putea vedea ANUNȚURILE! AFLĂ TOTUL despre JOB TV, prima televiziune din România dedicată slujbelor!

CAUȚI un job? AICI vei putea vedea ANUNȚURILE! AFLĂ TOTUL despre JOB TV, prima televiziune din România dedicată slujbelor!

Un articol de: Andrei Ștefan - 23 Oct 2019, 18:38

„Job TV” va fi un post local, ce va emite în București, începând cu anul viitor.

DOAMNE, DUMNEZEULE! CELEBRUL POLITICIAN A MURIT ÎN URMA UNUI CUMPLIT ACCIDENT! VESTEA ȘOC A ZILEI NU A AVUT NICIO ȘANSĂ SĂ SCAPE CU VIAȚĂ (GALERIE FOTO)

„Ne-am asociat trei prieteni. Totul a început la odiscuție într-o cafenea. Eu, în momentul acela eram fără job. Am studii și experiență în televiziune. Am terminat jurnalism și regie de film, dar nu îmi găseam un loc de muncă, iar unul dintre ei m-a spus: ce ar fi să-ți faci tu propria televiziune. 

Tot ei au venit și cu ideea de a accesa fonduri pentru un start up. Unul dintre prieteni este grafician, altul se pricepe lavânzări și atunci am pornit de aici. Mi-am format o echipă și am vrut să completăm platformele de online cu partea de media audiovizual.

PROFEȚIE ȘOCANTĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI! URMEAZĂ SĂ SE ÎNTÂMPLE ...TOȚI ROMÂNII TREBUIE SĂ AFLE ASTA (GALERIE FOTO)

Cererile de locuri de muncă sunt foarte multe. Oamenii nu au de unde să acceseze informații. Tot ce ține despre cum se poate obține un job. Prezentarea meseriilor, la Jobul Zilei, o emisiune care se ocupă cu asta, în fiecare zi este prezentat un alt job. Avem un proiect SOS Job - o emisiune gen campanie care intră în mediile defacorizate. Împreună cu asistenții sociali vrem să ajungem la familiile care nu au un loc de muncă, care trăiesc din ajutor social, ei să fie mediatizați și văzuți de angajatori.”, a declarat Daniela Bărcan, una din fondatoarele postului, pentru Paginademedia.

Citeşte mai multe despre:   job tv