Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Donație uriașă din partea lui Jeff Bezos! Fondatorul Amazon intră în lupta pentru protejarea mediului

Donație uriașă din partea lui Jeff Bezos! Fondatorul Amazon intră în lupta pentru protejarea mediului

Un articol de: Adela Iacob - 18 Feb 2020, 19:50

Donație colosală pentru „războiul” împotriva schimbărilor climatice.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, oferă 10 miliarde de dolari pentru a finanța cercetările științificecare au drept obiectiv protejarea mediului și contracararea efectelor schimbărilor climatice.

Jeff Bezos are o avere de 130 de miliarde de dolari și a decis să pună bazele unui fond de salvare a Pământului. De asemenea, își propune să atragă de partea sa și alte persoane bogate, scrie Reuters.

Banii vor ajunge la la oameni de știință, cercetători şi activiști care au soluții pentru reducerea efectelor poluării. Evenimentul vin în contextul în care firma Amazon a fost acuzată că nu face suficient de multe lucruri pentru protejarea mediului

Încălzirea globală este fenomenul de creștere continuă a temperaturilor medii înregistrate ale atmosferei în imediata apropiere a solului, precum și a apei oceanelor, constatată în ultimele două secole, dar mai ales în ultimele decenii. Fenomene de încălzire globală au existat dintotdeauna în istoria Pământului, ele fiind asociate cu fenomenul cosmic de maximum solar, acestea alternând cu mici glaciațiuni terestre asociate cu fenomenul de minimum solar.

Citeşte mai multe despre:   Jeff Bezos