Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A MURIT JEAN! România, în DOLIU! Vestea a fost deja CONFIRMATĂ... Detalii de ULTIM MOMENT!

A MURIT JEAN! România, în DOLIU! Vestea a fost deja CONFIRMATĂ... Detalii de ULTIM MOMENT!

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Apr 2019, 14:38

Doliu în România! Părintele Jean Boboc, decanul Centrului „Dumitru Stăniloae” a încetat din viață! Anunțul a fost făcut de părintele Răzvan Ionescu.

FAMILIA LUI CRISTI BORCEA, ÎN STARE DE ȘOC! ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP... FEMEILE DIN VIAŢA LUI NU-ŞI MAI POT OPRI LACRIMILE

„Grea, grea pierdere pentru Centrul "Dumitru Stăniloae" al cărui decan era. Ce să mai spun pentru Ortodoxia românească unde am pierdut vocea cea mai avizată din bioetică a ultimului deceniu. Medic și teolog. Aici la Paris am pierdut un orator cu o franceză cursivă combatantă și stilată, curtat de presă, cum prea rar am văzut să poată fi oferit cineva dintre români. 

ȘOC LA CASA REGALĂ BRITANICĂ! A MURIT! ADIO PENTRU TOTDEAUNA! PRINȚUL HARRY, ÎN LACRIMI!

Părintele Jean Boboc a trecut la Domnul. Întotdeauna i-am simțit complicitatea caldă, aprecierea exprimată către mine ca o mângâiere, ultima acțiune împreună fiind un Congres teologie - știință în Atena unde am participat împreună. Am luat cina atunci unul lângă altul, prilej de cuvânt de la suflet la suflet.

LACRIMI PENTRU IRINA LOGHIN! ANUNȚUL DUREROS TOCMAI A FOST FĂCUT! FUEGO, ÎN STARE DE ȘOC

Grea piedere. Mângâierea este că acest traducător prin excelență al părintelui Stăniloae pentru francezi a pășit la mai deplina viață ... Domnul să îi răsplătească tot ce a dăruit către mine. În termeni de viață veșnică”, a spus părintele Răzvan Ionescu.