Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate PRIMA ELIMINARE la ''Asia Express''! Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani AU PLECAT ACASĂ! TOȚI concurenții, ENERVAȚI LA CULME că Bianca Drăgușanu RĂMÂNE în concurs! (FOTO)

PRIMA ELIMINARE la ''Asia Express''! Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani AU PLECAT ACASĂ! TOȚI concurenții, ENERVAȚI LA CULME că Bianca Drăgușanu RĂMÂNE în concurs! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Feb 2019, 08:23

Echipa formată din Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu a fost eliminată din concurs, după ce au sosit ultimele în cursa pentru ”Ultima Șansă”. 

Deși au început ziua pe primul loc și erau încrezătoare că vor merge mai departe, fetele nu au reușit să întreacă echipele formate din Bianca Drăgușanu și sora sa Oana (care au ajuns primele) și echipa formată dintre Ruby și iubitul ei.

Deși toți concurenții își doreau ca etapa să nu fie una eliminatorie și fetele să rămână în concurs, Gina Pistol a deschis cutia pentru a vedea care este soarta echipei, iar elefantul din interior era roșu.

„Drumul nostru a fost foarte frumos până acum. Ne bucurăm. Am făcut tot posibilul să mergem mai departe. A fost o experiență minunată, am văzut o țară minunată, plină de culoare”, a declarat la final Margherita, în timp ce Iuliana a izbucnit în plâns. 

„Am avut parte de experiența asta scurtă, dar foarte mișto”, a spus și sora Nicoletei Luciu. 

Ceilalți concurenți s-au supărat că Bianca Drăgușanu și sora sa au rămas în cursă. 

CRBL și nu s-a ferit să spună că Bianca trebuia eliminată pentru că nu își dorește să rămână în concurs. 

Vedeta a fost taxată și pentru ieșirile violente și înjurăturile din timpul cursei, dar și de la sosire, când a țipat la Gina și a aruncat cu umbrelele oferite de prezentatoare.

Citeşte mai multe despre:   asia express  -   iuliana luciu  -   margherita de la clejani  -   crbl  -   gina pistol  -   crbl  -   ruby