Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Iuliana Luciu trece prin CLIPE GRELE! Sora Nicoletei Luciu A PIERDUT... (GALERIE FOTO)

Iuliana Luciu trece prin CLIPE GRELE! Sora Nicoletei Luciu A PIERDUT... (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Feb 2019, 12:27

Iuliana Luciu a pierdut procesul pe care i l-a intentat Andreei Podărescu.

Aceasta a acuzat-o pe sora Nicoletei Luciu că i-a furat iubitul!

Supărată, Iuliana a dat-o în judecată, dar instanța a decis că nu este vorba despre nicio calomnie. Iuliana Luciu ceruse și daune morale, însă acestea nu au fost acordate, scrie ȘtiriMondene.

În vara anului 2018, sora Nicoletei Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, acuzată fiind de cea din urmă că i-ar fi sedus soțul. După aproximativ șapte luni de la deschiderea procesului, instanța de judecată s-a pronunțat.

”În temeiul art. 408 Cod de procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantei la dreptul pretins în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA în fond. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată. Cu apel, în 30 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti secţia a IV-a civilă”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București. 

Andreea Podărescu avea planuri de nuntă, însă totul s-a terminat după ce a născut. Ea și iubitul ei, George, s-au despărțit, iar bruneta a dat vina pe Iuliana Luciu.

Citeşte mai multe despre:   iuliana luciu  -   nicoleta luciu  -   andreea podarescu