Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Adevărul despre finala EXATLON! Ce s-a întâmplat între Alin Andronic şi Iulian Pîtea: Nu a acceptat...

Adevărul despre finala EXATLON! Ce s-a întâmplat între Alin Andronic şi Iulian Pîtea: Nu a acceptat...

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Dec 2018, 19:14

Iulian Pîtea este acuzat de internauţi că i-a întors spatele lui Alin Andronic în finala cu Beatrice Olaru.

Însă, fostul concurent la Exatlon a ţinut să facă lumină şi să asigure publicul că nu a ajuns la cuţite cu bunul său prieten, potrivit wowbiz.ro.

"Între mine şi Alin, relaţia a fost una excelentă tot timpul. În momentul în care s-a accidentat, atmosfera în echipă a avut de suferit în general. El a preferat să stea singur mai mult. Am preferat să-l las să se regăsească, să-şi revină psihic şi fizic, aşa am considerat în momentul ăla că este mai bine. Ulterior am discutat despre asta şi cred că a înţeles demersul meu. Am primit acum mesaje în care sunt făcut parşiv, pentru că i-am întors spatele lui Alin în finală. În realitate, am fost de partea lui Betty pentru că în acel moment toată lumea credea că ea nu are nici o şansă. De exemplu, dacă ar fi fost o finală între Alin şi Ana Otvoş, aş fi încercat să-l ajut pe Alin, aş fi fost de partea lui 100%, pentru că am fi vorbit de un meci echilibrat. Lui Betty nimeni nu-i dădea şanse cu Alin. Am încercat să le dau sfaturi amândurora în timpul finalei. Betty a fost foarte receptivă, cel puţin la al doilea traseu pe care-l cunoşteam bine şi am putut s-o învăţ câteva trick-uri. La Alin a trebuit să insist, însă el nu a acceptat ajutorul meu. I-am respectat decizia. Betty s-a simţit foarte prost la final, când a văzut că Alin abandonează. Am mers la ea şi i-am zis că nu trebuie să se simtă prost, că nu este vina ei, că este totuşi şansa ei şi nu trebuie să-i dea cu piciorul. Relaţia mea cu Alin este în acest moment una bună, am vorbit cu el şi după ce am ajuns acasă. Avem câteva ore vorbite la telefon, m-a invitat în Germania", a susţinut Iulian.

Citeşte mai multe despre:   Exatlon  -   Iulian Pitea  -   Alin Andronic