Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate La doar 12 ANI, FATA lui Columbeanu strânge BANI în scop CARITABIL! Ce vrea să facă Irina cu SUMA! (GALERIE FOTO)

La doar 12 ANI, FATA lui Columbeanu strânge BANI în scop CARITABIL! Ce vrea să facă Irina cu SUMA! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Ian 2019, 18:32

Deși este încă destul de mică, Irina Columbeanu s-a implicat deja în mai multe acte de caritate. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu îi ajută pe copiii și pe oamenii nevoiași, dar are grijă și de adăposturile pentru animale, scrie Libertatea.

Moștenitoarea imperiului Columbeanu nu se comportă ca un copil de bani gata, deși are la dispoziție tot ce și-ar putea dori. Aceasta a conștientizat faptul că nu toți copiii au avut șansa ei, de a se naște într-o familie bogată. 

Fiica Monicăi Gabor e sensibilă la suferințele celor nevoiași. Astfel, a decis să se implice în acte de caritate. 

Copila și-a donat deja o parte din economii și și-a propus să strângă bani în continuare, în același scop. Irina are grijă și de câteva adăposturi pentru animale, pentru că iubește foarte mult necuvântătoarele. 

Acesta este și motivul pentru care a renunțat la carne. Ea a trecut la o alimentație vegetariană: nu vrea ca animalele să fie sacrificate. 

Mai mult, micuța își explorează toate laturile artistice. După ce a luat lecții de actorie și de pictură, fata s-a arătat interesată și de muzică, așa că s-a apucat de studiat chitara. 

Nu-și neglijează nici școala, unde preferatele ei sunt limbile străine. Știe deja să vorbească cursiv în engleză și franceză! 

Citeşte mai multe despre:   irina columbeanu  -   irinel columbeanu  -   monica gabor