Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Ionuț Belei, marele câștigător „Chefi la Cuțite”, sezonul 8. Ce face cu marele premiu concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea

Ionuț Belei, marele câștigător „Chefi la Cuțite”, sezonul 8. Ce face cu marele premiu concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea

Un articol de: Andrei Ștefan - 17 Dec 2020, 09:58

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 „Chefi la Cuțite”. Tânărul bucătar are o poveste de viață impresionantă.

„Băieți, vă mulțumesc din suflet. Fără voi nu ajungeam să scrie numele meu pe „farfurie”, vă iubesc! Vă mulțumesc din sfulet! (...) Chefi la Cuțite m-a adus acasă, nu pot să spun ce bucurie am în suflet Nu mă gândeam că o să ajung aici! Mulțumesc!”, a transmis Ionuț Belei când a aflat că este marele câștigător al sezonului 8 „Chefi la Cuțite”. 

 

Ionuț Belei, marele câștigător „Chefi la Cuțite”, sezonul 8

 

După îndelungi probe și momente de tensiune și emoții, concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea a reușit să impresioneze juriul și pe cei trei chefi.

Primul contact pe care Ionuț Belei l-a avut cu bucătăria a fost în Germania, în vremea în care a lucrat ca ospătar , apoi la spalat de vase, în restaurantul unde era angajat fratele său, scrie Haihuiin2.ro.

La vârsta de 19 ani, Belei a plecat în Germania, dorind să lucreze în construcții, dar a fost dezamăgit de condițiile oribile pentru muncitori. Momentul l-ar fi dărâmat la acea vreme așa că în ajutor i-a venit fratele său, care l-a angajat în restaurantul în care el deja lucra. Inițial, Ionuț a lucrat ca ospătar, dar necunoscând limba germană, a ajuns într-un final la spălat de vase.

 

 

Cine este Ionuț Belei, deținătorul trofeului din sezonul 8

 

Ma numesc Ionut Georgel Belei, am 26 de ani. si sunt bucatar. Vin din Judetul Suceava, sunt din Gura Humorului. Locuiesc in Germania de cinci ani, acum e al saselea. Sunt bucatar la restaurant. E greu cand esti departe de casa. Sa fiu departe de ai mei e greu, nimeni nu te ajuta. Asta m-ar ajuta si pe mine sa ma calmez putin, sunt mai focos asa (...) La Chefi la Cutite am vrut sa particip de multa vreme. Trebuia sa merg in constructii, eu am diploma de tehnician in instalatii electrice, sunt electrician. Am plecat in constructii, trebuia sa ma duc la spart zidul, la dat cu barosul. Cand am ajuns acolo, unde mi s-a zis sa dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiste, nu erau geamuri.

M-a luat plansul, m-am pus pe o banca si m-a luat plansul, am zis ca Germania nu ma vrea. Am zis ca plec acasa, dar l-am sunat pe fratele meu si a zis sa mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospatar, am decis sa lucrez cat mai stau acolo, cat mai stau in Germania”, a precizat el la momentul preselecțiilor, potrivit sursei citate mai sus.

Citeşte mai multe despre:   chefi la cutite  -   câștigător Chefi la Cuțite  -   chef sorin bontea