Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ULUITOR! Ion Ţiriac a dat o nouă lovitură! Și-a cumpărat un nou BOLID! Costă o avere! Imagini din garajul MILIARDARULUI ROMÂNIEI (FOTO)

ULUITOR! Ion Ţiriac a dat o nouă lovitură! Și-a cumpărat un nou BOLID! Costă o avere! Imagini din garajul MILIARDARULUI ROMÂNIEI (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 30 Dec 2018, 18:33

Ion Ţiriac şi-a completat colecţia de maşini cu cu un model Auburn Speedster, fabricat în anul 1899.

Auburn este un automobil cu o istorie fermecătoare. Compania care a produs automobilul a fost fondată în anul 1874 de firma lui Charles Eckhart care se ocupa de construcţia de trăsuri. Auburn îşi avea sediul în oraşul cu acelaşi nume din statul american Indiana, scrie revista Auto Test Magazin.

 “Auburn Speedster va putea fi admirată curând în galeria lui Ion Ţiriac, alături de alte modele spectaculoase. Să nu uităm că expoziţia deschisă de omul de afaceri are peste 30 de modele ale unor producători celebri. Colecţia cuprinde unităţi care au avut proprietari celebri. Găsim aici un Daimler Conquest Century Drophead Coupe condus o vreme de Contesa de la Nove a Elveţiei, dar şi un Rolls Royce Phantom V Park Ward, deţinut ani buni de cântăreţul Elton John. Ion Ţiriac are singura colecţie privată din lume care expune cele şase modele ale seriei Rolls-Royce Phantom, produse până în anul 1972. Cel mai vechi exponat al colecţiei este un Hurtu 3 1/2 Quadricycle, fabricat în 1899. În toată lumea mai sunt doar şapte exemplare”, a notat publicatia.

Citeşte mai multe despre:   ion tiriac