Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Incendiar! ION ȚIRIAC organizează VÂNĂTOAREA BOGAȚILOR! Cine sunt MAGNAȚII CELEBRI care vin în România să împuște sute de mistreți

Incendiar! ION ȚIRIAC organizează VÂNĂTOAREA BOGAȚILOR! Cine sunt MAGNAȚII CELEBRI care vin în România să împuște sute de mistreți

Un articol de: Stirescu.ro - 02 Feb 2019, 10:36

Ion Ţiriac, cel mai bogat om din România, organizează sâmbătă o nouă partidă de vânătoare la care vor lua parte magnați din toată Europa. Evenimentul va avea loc în Caraş-Severin, în zona satului Ersig, din comuna Vermeş, într-un complex de vânătoare uriaș care se întinde pe 1.000 de hectare.

Potrivit adevarul.ro, terenul pe care se întinde domeniul de vânătoare de la Ersig a fost achiziţionat de omul de afaceri de la Prințul Paul de România. În ultimi zece ani zona a fost populată masiv cu animale sălbatice. Aici se găsesc exemplare de cerb comun şi cerb lopătar, căprior, mistreţ şi muflon.

Evenimentul are loc în contextul în care în urmă cu două săptămâni Ion Țiriac a organizat un alt eveniment vânătoresc pe domeniul său de la Balc.  Așa cum s-a întâmplat în fiecare an, magnatul român a fost însoțit de bogați din toate colțurile Europei, unul dintre ei fiind creatorul de modă   Stefano Ricci.

Alți afaceriști celebri care au asistat de-a lungul timpului la evenimentele organizate de Țiriac pe domeniile sale sunt directorul Indycar - Mark Miles, Wolfgang Porsche, moştenitor al imperiului auto german Porsche, George Marsan, primarul din Monaco, Klaus Mangold, preşedintele Daimler Chrysler, José Merino Jiménez, bancher spaniol, şi Volker Schmidt, unul dintre cei mai mari vânzători de publicitate sportivă din Europa.

La partida de vânătoare de sâmbătă vor fi omorâți în jur de 100 de mistreți, motiv pentru care DSVSA a luat măsuri speciale.

“Am trimis acolo medicul de liberă practică din zonă, oamenii de la laborator. Avem şase oameni acolo. Am organizat filtre sanitare, cu filtru pietonal la intrarea în sat, cu dezinfectanţi pentru maşini. Se împuşcă porcii, oamenii mei recoltează probe, se aduc în laborator, se fac examenele de laborator, se emit buletinele de analiză, după care carcasele pleacă. Nu ştiu câţi mistreţi se vor împuşca în acest an, dar anul trecut au fost aproximativ 100”, a spus Nicolae Crista, directorul DSVSA Caraş-Severin, potrivit libertatea.ro.

Citeşte mai multe despre:   ion tiriac  -   romania