Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Paranormalul Ioan Burculeț știe totul despre CAZUL ELODIA. Ce ni s-a ascuns ani de zile

Paranormalul Ioan Burculeț știe totul despre CAZUL ELODIA. Ce ni s-a ascuns ani de zile

Un articol de: Redacția Știrescu - 28 Mar 2019, 18:23

Expertul în fenomene paranormale Ioan Burculeț și astrolog de profesie a făcut lumină în cazul avocatei dispărute Elodia.

    BOMBĂ! EL ESTE ALESUL SIMONEI HALEP! CUM S-AU POZAT! NU MAI E LOC DE INTERPRETĂRI!


”Parcul Cișmigiu, acolo unde nu întâmplător am filmat materialul, a adus o stare care m-a determinat la un moment dat să rememorez o amprentă nu prea plăcută. Dar oare câți dintre noi știu că, la mijloc a fost o crimă pasională?! Primele frânturi ale imaginilor îmi arătau un Cristian Cioacă într-o discuție aprinsă cu soția lui și nemulțumirea acestuia la modul comportamental - o palmă a fost fatală și a transformat totul!

FANII SUNT DISPERAȚI: KANAL D A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC! EMISIUNEA A FOST SCOASĂ DIN GRILA DE PROGRAME


Toate deplasările, ulterior căutările Elodiei au rămas fără un răspuns obiectiv. De ce? Simplu! Pentru că oricine va încerca să o caute, va trebui ori să treacă în cealaltă dimensiune ori să accepte că aceasta este moartă și că dorințele au contribuit la curmarea unei vieți. Un aspect care a distrus familii și existențe.
Și totuși unde este cadavrul? La momentul respectiv mulți considerau că Elodia trăiește. Că ea este în pădurea unde se presupunea că polițistul Cioacă a ascuns-o. Nu. Eu știu unde este Elodia! Corpul ei fizic nu mai există pentru că a dispărut într-o fermă de animale (este vorba despre porci),  care devorează tot și astfel nu mai poate fi identificată nici măcar o urmă.

  DRAMĂ URIAȘĂ! ACTORUL iubit de toți ROMÂNII a ajuns în SCAUNUL CU ROTILE! BOALA l-a răpus


O palmă, o căzătură, un deces ulterior, în concluzie un Destin curmat de obsesia față de o femeie și de dorințele nestăvilite ale unui personaj controversat. Prin atitudinea lui, Cristian Cioacă dincolo de efectele remușcărilor pe care nu le va exterioriza niciodată, a marcat planul existențial al familiei Ghinescu, al unui copil și implicit al apropiaților. Și cu toate acestea, Universul știe el de ce, deseori lasă aspectele într-un suspans numai de el știut!”, a declarat Ioan Burculeț ”, detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   ioan burculet  -   elodia