Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO! Adriana Bahmuțeanu A DAT NAS ÎN NAS cu actuala iubită a lui Silviu Prigoană! INCREDIBIL ce au FĂCUT femeile în fața TUTUROR! (FOTO)

ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO! Adriana Bahmuțeanu A DAT NAS ÎN NAS cu actuala iubită a lui Silviu Prigoană! INCREDIBIL ce au FĂCUT femeile în fața TUTUROR! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Feb 2019, 14:03

Adriana Bahmuțeanu s-a întâlnit cu Mihaela, actuala iubită a lui Silviu Prigoană, într-un mall din Capitală.

„Adriana era cu copiii la cumpărături și a văzut-o pe Mihaela care era în căutarea unui cadou. Ele se mai văzuseră înainte, într-un alt mall, undeva în zona scărilor rulante, însă atunci nu și-au vorbit. Acum, Adriana și-a luat inima în dinți și s-a dus direct către Mihaela”, spune o sursă citată de Wowbiz.

„Nu știu exact la ce s-a gândit în momentul ăla Mihaela, cert e că Adriana a surprins-o când a mers la ea și i-a spus că îi mulțumește că are grijă de copii. Mihaela a zâmbit, s-a uitat către cei mici și i-a îmbrățișat. A urmat o discuție de câteva minute în care cele două s-au deschis. Într-un final s-au pus de acord că amândouă își doresc să se liniștească și să se termine tot balamucul ăsta”, a mai povestit sursa mai sus citată.

Citeşte mai multe despre:   adriana bahmuteanu  -   silviu prigoana