Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CUTREMUR la ‘Insula iubirii’! A renunţat la VERIGHETĂ după ani buni de RELAȚIE! A înnebunit când a văzut ce a făcut cu ISPITA (FOTO)

CUTREMUR la ‘Insula iubirii’! A renunţat la VERIGHETĂ după ani buni de RELAȚIE! A înnebunit când a văzut ce a făcut cu ISPITA (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Ian 2019, 09:25

Despărțire incendiară la ‘Insula iubirii’! Hannelore Ulrich, partenera lui Bogdan Ionescu, a fost una dintre cele mai controversate prezențe în emisiunea filmată în Thailanda.  

Când au ajuns la „Insula iubirii“, cei doi au spus că se pregătesc de nuntă şi vor să-şi testeze relaţia. În cadrul emisiunii Hanne s-a apropiat prea mult de ispita Andi, iar imaginile l-au făcut pe Bogdan Ionescu să aibă o criză de nervi.  

La televizor se putea vedea clar că ea ar dori o relaţie cu ispita Andi! Cu toate acestea, Hanne le spunea producătorilor că acesta nu o lasă în pace.

După terminarea emisiunii, Hanne şi Bogdan s-au căsătorit, iar majoritatea fanilor „Insula iubirii“ nu au putut înţelege cum de bărbatul care îşi văzuse iubita cum îl atacă aproape non-stop şi cum petrece timp cu Andi a ales să o ia pe aceasta de nevastă, scrie okmagazine.ro.

Din câte se pare, mariajul celor doi nu ar fi rezistat prea mult, iar gurile rele spun că, de aproximativ o lună, Bogdan şi Hanne nu ar mai forma un cuplu.