Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate INCENDIAR! SUMELE ENORME pe care le câştigă o româncă din VIDEOCHAT! Ce trebuie să facă domnişoarele dacă vor să SUCEASCĂ MINŢILE BĂRBAŢILOR!

INCENDIAR! SUMELE ENORME pe care le câştigă o româncă din VIDEOCHAT! Ce trebuie să facă domnişoarele dacă vor să SUCEASCĂ MINŢILE BĂRBAŢILOR!

Un articol de: Adela Iacob - 10 Feb 2020, 13:22
FOTO: Pixabay.com Actualitate

Videochatul s-a remarcat rapid şi foarte uşor pe piaţa muncii din ţările din Estul Europei, precum Ucraina, Cehia, Bulgaria şi Rusia, după cum relatează Playtech.ro.

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

În România, job-ul de model de videochat a luat rapid amploare, sumele câştigate de fete fiind cu mult mai mari ca salariul minim pe economie.

CUTREMURĂTOR! BABA VANGA A PREZIS TOTUL DESPRE VIRUSUL CHINEZ UCIGAȘ: "AȘA ÎNCEPE SFÂRȘITUL, FRAȚILOR"

Spre exemplu, un model de videochat care lucrează independent, timp de 8 ore pe zi, câştigă aproximativ 4.000 de euro pe lună. Anual, sumele pe care le primesc aceste modele sunt de peste 120.000 euro, pentru un program de 8 ore pe zi şi 55.000 de euro pentru fetele care lucrează part-time, potrivit sursei citate anterior.

CUTREMUR LA ANTENĂ! DANI OȚIL, PRINS ÎN FAPT CU IUBITA TINERICĂ! AU FĂCUT-O PE PLAJĂ, ÎN VĂZUL TUTUROR! IMAGINI DEOCHEATE (FOTO)

Deşi ai zice că frumuseţea este cheia succesului în videochat, se pare că altele sunt calităţile pecare domnişoarele românce trebuie să le deţină dacă îşi doresc să sjungă pe culmile gloriei. „Rețeta succesului în domeniu ăsta trebuie musai să conțină inteligența, inventivitate. Cine zice că pentru a face videochat trebuie să ai 90-60-90, habar nu are despre ce vorbește. Trebuie, mai presus de orice frumusețe, să fii extrem de isteață”, a povestit un model de videochat, potrivit Playtech.ro.