Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Emoționant! IMAGINI rare cu REGELE MIHAI! Incredibil cum petrecea FAMILIA REGALĂ Anul Nou! Dezvăluiri din PALAT (GALERIE FOTO)

Emoționant! IMAGINI rare cu REGELE MIHAI! Incredibil cum petrecea FAMILIA REGALĂ Anul Nou! Dezvăluiri din PALAT (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 30 Dec 2018, 14:35

Casa Regală a publicat mai multe fotografii emoționante care surprind modul în care regele Mihai I își petrecea sărbătorile de iarnă alături de familia sa.

Regele Mihai și Regina Ana au petrecut sărbători simple de Anul Nou iar cadourile de Crăciun erau modeste, potrivit unui articol publicat pe site-ul romaniaregala.ro.

„Regele Mihai și Regina Ana au petrecut sărbători simple de Anul Nou, ca orice alt cuplu din lume care avea de pus pe masă nouă-zece farfurii, pentru copii, părinți și bunici. Cadourile erau modeste, alese fiecare cu un înțeles anume și cu spirit de economie. Copiii au avut parte de sărăbători pline de dragoste, ocrotitoare, petrecute în simplitate, așa cum probabil nu ar fi avut dacă se nășteau într-un Regat al României anilor 1950”.

sursa foto: romaniaregala.ro

Articolul dedicat memoriei regelui Mihai I prezintă istoria Sărbătorii de Anul Nou, în sânul Familiei Regale.

„Anul Nou din 1997 a fost petrecut de Regele Mihai și Regina Ana, împreună cu cele 5 fiice și cu familiile lor, la București”.

sursa foto: romaniaregala.ro

 „În următorii ani, 1998, 1999 și 2000 Regele Mihai și Regina Ana au fost prezenți de Anul Nou, ca și de Crăciun, în diverse orașe din țară. Regele și Regina, care se apropiau vertiginos de venerabila vârstă de 80 de ani, au cutreierat țara în lung și în lat, în toate anotimpurile, pe toate meleagurile. Ei au intrat în casele primitoare ale țăranilor, au trecut pragul mânăstirilor, au vizitat primării, școli, universități, muzee, biblioteci, fabrici, organizații sindicale, asociații și, desigur, instituții centrale ale Statului”.

sursa foto: romaniaregala.ro

sursa foto: romaniaregala.ro

Citeşte mai multe despre:   regele mihai  -   principele nicolae