Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ÎL DECONTECTEAZĂ DE LA APARATE? SOȚIA lui Mihai Constantinescu A LUAT DECIZIA RADICALĂ! ''Mă simt îngrozitor...''

ÎL DECONTECTEAZĂ DE LA APARATE? SOȚIA lui Mihai Constantinescu A LUAT DECIZIA RADICALĂ! ''Mă simt îngrozitor...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 19 Mai 2019, 14:01

Mihai Constantinescu trece prin cele mai grele momente, iar toată lumea se roagă pentru celebrul artist, care este în continuare internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca

Deși inima artistului și-a recăpătat din funcții, cântărețul nu ar avea activitate cerebrală, iar șansele să-și revină ar fi extrem de mici. Astfel, specialiștii i-ar fi recomandat soției deconectarea de la aparate.

RONA HARTNER A LUPTAT PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ! TRAGEDIA A AVUT LOC CHIAR AZI! TOATĂ ROMÂNIA, ÎN LACRIMI

„Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat fosta parteneră de viață a artistului, Mihaela Constantinescu, citează CanCan.

DECIZIA DE ULTIM MOMENT A REGINEI ELISABETA CU PRIVIRE LA CUPLUL PRINȚUL HARRY - MEGHAN MARKLE

Medicii i-ar fi recomandat Simonei Secrier, actuala soție, să semneze deconectarea soțului ei de la aparate. Aceasta a refuzat vehement acest lucru, susținând că nu va face așa ceva niciodată! Mai mult, aceasta s-a rugat și la moaștele Sfântului Nectarie, depuse la mănăstirea Radu Vodă, din București.

Acum, toată lumea continuă să spere la o minune.

Citeşte mai multe despre:   mihai constantinescu