Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Hannelore de la ''Insula Iubirii'' A RECUNOSCUT TOT! Care este MOTIVUL pentru care S-A DESPĂRȚIT de soțul ei? ''Recunosc că în ultima vreme am mințit'' (GALERIE FOTO)

Hannelore de la ''Insula Iubirii'' A RECUNOSCUT TOT! Care este MOTIVUL pentru care S-A DESPĂRȚIT de soțul ei? ''Recunosc că în ultima vreme am mințit'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Ian 2019, 16:55

Celebra concurentă tocmai a confirmat despărţirea de soţul ei Bogdan. Motivul?

„Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveți dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate și că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem”, a spus Hannelore, citează Viva.ro

Printre altele, blonda a făcut dezvăluiri și despre soțul spău, Bogdan.

„De asemenea, soțul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentru asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!', a mai mărturisit Hannelore. 

„În legatură cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată… un adevăr stabilit de mii de ani… Îl respecți dar… Oamenii mai iau și o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenerează. Să luăm exemplu de la natură: totul are un început si un sfârșit și să nu regretăm, să trăim, să respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte. O femeie poate fi cea mai puternică atunci când este subestimantă şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin.”

Citeşte mai multe despre:   insula iubirii  -   hannelore ulrich