Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate I-au lăsat cu ochii în soare! ADIO, EXATLON! Antrenorii Giani Kiriță și Vladimir Drăghia și-au ABANDONAT echipele! MOTIVUL e INCREDIBIL! (VIDEO)

I-au lăsat cu ochii în soare! ADIO, EXATLON! Antrenorii Giani Kiriță și Vladimir Drăghia și-au ABANDONAT echipele! MOTIVUL e INCREDIBIL! (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 26 Feb 2019, 21:31

Antrenorii echipei Faimoșilor și a Războinicilor de la „Exatlon”, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, au plecat din Republica Dominicană!

Concurenții sunt în stare de șoc, mai ales că cei doi au devenit indispensabili în meciurile echipelor, prin sfaturile pe care le ofereau atleților.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. O echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică. Le-am dat cele mai bune sfaturi chiar dacă la final credeam că leșin. Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului. Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine", a spus Giani Kiriță, în ceremonia de adio.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Sunt de două sezoane la Exatlon. În fiecare săptămână a plecat cineva. În fiecare săptămână am stat pe aceeași bancă roșie și mi-am luat adio de la cineva. E prima oară când eu sunt cel care pleacă și îmi iau rămas-bun de la colegii mei.
A fost o onoare să îi antrenez pe oamenii ăștia, au fost receptivi, am avut cu cine lucra. Sper ca sfaturile mele să vă țină în continuare, mă bucur că am stat atât de mult la vilă, mă bucur că i-am lăsat la vilă. Dacă ar fi să le zic câteva cuvinte lor ar fi că nu există lecție mai bună decât înfrângerea și din înfrângerile astea veți deveni mai puternici. Pierdeți, câștigați - rămâneți la fel fiindcă la final asta contează", a declarat și Vladimir Drăghia.

Citeşte mai multe despre:   exatlon  -   exatlon romania  -   giani kirita  -   vladimir draghia  -   republica dominicana