Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Gabriela Firea A IEȘIT DIN SPITAL! PRIMELE DECLARAȚII! ''Sunt momente în viață în care...''

Gabriela Firea A IEȘIT DIN SPITAL! PRIMELE DECLARAȚII! ''Sunt momente în viață în care...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 29 Mar 2019, 14:20

La ieșirea din spital, Primarul Capitalei a dezvăluit afecțiunea care a trimis-o pe masa de operație - o ocluzie intestinală. Puteau fi consecințe grave dacă nu se intervenea rapid! 

„A sosit și ziua mult așteptată a externării din spital, după intervenția chirurgicală de săptămâna trecută! Sunt momente în viață în care cuvintele sunt prea mărunte pentru a descrie recunoștința pe care o port în suflet. Cumpenele nu se programează. Sunt zile în care te poți prăbuși fără voie, deși toată lumea te știe puternic. Sunt ore în care totul scapă de sub control și minute decisive pentru tot ce va urma. Fără OAMENII din acest instantaneu nu pot spune cum ar fi fost azi starea și chiar viața mea. O echipă de chirurgi români de talie internațională care fac minuni zilnic, într-un spital din București. Mii de mulțumiri întregului personal: asistente, infirmiere-competenți și umani. Cu toți bolnavii! Cu absolut toți!”, a declarat Gabriela Firea pe Facebook.

După starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit în urgență joi seară, și cea de-a doua intervenție chirurgicală efectuată (după cea laparoscopică din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slavă Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament și mai îndelungate!”, a concluzionat edilul Capitalei, conform Libertatea.

Citeşte mai multe despre:   gabriela firea  -   primarul capitalei