Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Clipe de GROAZĂ pentru fosta SOȚIE a lui Borcea! Alina Vidican, ÎN LACRIMI (FOTO)

Clipe de GROAZĂ pentru fosta SOȚIE a lui Borcea! Alina Vidican, ÎN LACRIMI (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Ian 2019, 15:42

Alina Vidican a început anul cu mare tristețe. Aceasta a intrat în 2019 singură, fără copiii ei, deoarece a acceptat propunerea lui Cristi Borcea de a-i trimite pe cei mici în România, să petreacă alături de el și ceilalți frați, scrie CanCan.

„Borcea a petrecut în Poiana Braşov cu toţi cei şapte copii ai săi, inclusiv cu cei pe care îi are cu Alina. Ea rămas însă, în America”, au dezvăluit persoane din preajma afaceristului.

De asemenea, Alina a fost singură pentru că încă nu are un iubit care să îl înlocuiască pe Borcea! 

„Alina nu vrea sa audă de alt barbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afişeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, spune femeia, nu doreşte să le dea senzaţia copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, spun surse apropiate.

Cum Valentina Pelinel și Mihaela Borcea se înțeleg foarte bine, actuala și fosta soție au petrecut împreună. Cristi Borcea a sărbătorit Crăciunul acasă la Mihaela Borcea, în timp ce de Revelion s-au bucurat toți la Poiana Brașov. 

Afaceristul i-a strâns laolaltă pe toți cei șapte moștenitori ai săi: Patrick, Angelo și Melissa (cu Mihaela Borcea), Carolyn (cu Simona Voiculescu), Alex și Gloria (cu Alina Vidican) și Milan (cu Valentina Pelinel).

„A fost dorința mea să-i reunesc pe toți, fiindcă eu îi iubesc pe toți. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajați, ei sunt și mai puși pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în brațe și să-i mângâi, trec anii, dar cu toții sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevărat”, a spus Cristi Borcea

Citeşte mai multe despre:   cristi borcea  -   valentina pelinel  -   alina vidican  -   mihaela borcea