Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate FOSTA LOGODNICĂ a lui Florin Pastramă, ATAC DIRECT către el și Brigitte! ''Este genul de om care umblă după babe și după femeile cu bani. E penibil și josnic'' (FOTO)

FOSTA LOGODNICĂ a lui Florin Pastramă, ATAC DIRECT către el și Brigitte! ''Este genul de om care umblă după babe și după femeile cu bani. E penibil și josnic'' (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 25 Mar 2019, 12:32

Asistenta TV Raluca Podea o acuză pe Brigitte că răspunde avansurilor făcute de Florin Pastramă la „Ferma”.

„La el nu am pretenții, că are două clase, dar aveam pretenții de la ea”, a declarat fosta logodnică a omului de afaceri.
Cei doi erau împreună de doi ani și plănuiau ca anul acesta să facă nunta și un copil, dar totul s-a destrămat când Raluca a văzut comportamentul lui Florin din cadrul emisiunii, bărbatul încercând să cucerească mai multe colege din cabană.

FANII SUNT DISPERAȚI: KANAL D A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC! EMISIUNEA A FOST SCOASĂ DIN GRILA DE PROGRAME

„Mi se pare destul de penibil, nu mă gândesc la el, cât mă gândesc la ea. Brigitte, mi se pare penibil și josnic dacă lucrurile au degenerat mai mult. Nu știu, nu pot să comentez, sunt niște speculații, aștept să văd ceea ce va urma, deși eu știu ceea ce va urma. La el nu am pretenții că are două clase, dar aveam pretenții de la ea în condițiile în care tu îi atragi atenția că el glumește și râde cu toate fetele din fermă și tu vorbești cu mine pe cameră, deci, ești penibil și de cea mai joasă speță dacă tu ai făcut niște lucruri vis-a-vis de acest om. Ea, când a intrat în Fermă, știa că e cu mine. Am decis să pun punct acestei relații de doi ani de zile pe care am avut-o cu acest om josnic și nu comentez, deocamdată, mai multe. Deși, am foarte multe de spus și de adăugat”, a declarat Raluca Podea pentru CanCan.

ȘOC! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU TRUPUL LUI ARSENIE BOCA! BLESTEM CUMPLIT PENTRU ROMÂNIA

„E de cea mai joasă speță. În primul rând, că nu mă compari cu nimeni pentru că eu sunt eu şi nu mă pot compara nici cu X, nici cu Y și cu atât mai mult cu cea mai bătrână care e mai bătrână și decât Biblia. Înțelegi ? Nu e cazul. Am spus tot, mai bătrână decât Biblia. Adică, despre ce vorbim? Eu nu sunt un om frustrat, sunt un om cât se poate de normal, eu am apreciat-o pe ea din anumite motive, că a știut să se descurce, că a fost o femeie care a suferit în viață, dar când suferi și ai remușcări nu cred că trebuie să-i faci pe alții să sufere. De asta îți spun că va urma și va ieși foarte urât”, a mai mărturisit aceasta.

CRISTIAN POMOHACI E GRAV BOLNAV?! ULUITOR, CE A RECUNOSCUT PE PATUL DE SUFERINȚĂ

„E definitiv, eu nu mai am ce să caut lângă acest om, nici nu vreau să-l mai văd vreodată în viața mea. Este genul de om care umblă după babe și după femeile cu bani. De mine s-a îndrăgostit, era leșinat după mine, tremura când mă vedea. S-a săturat și el atâția ani de atâtea babe. Pot să le enumăr sau să aduc niște dovezi.

Să arăt cu ce fel de femei a umblat el înainte, tocmai din cauza asta are atracție la babe și la femeil care au doi, trei lei. Că și eu am avut doi, trei lei în relația asta. El nu mi-a dat nimic în doi ani de zile. Nimic! Și când spun nimic, chiar nu mi-a dat nimic”.
 

Citeşte mai multe despre:   ferma  -   raluca podea  -   florin pastrama  -   brigitte sfat