Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Încurcate sunt căile dragostei! Florinel de la Vișina și soțul lui s-au ÎMPĂCAT: Philip s-a schimbat...

Încurcate sunt căile dragostei! Florinel de la Vișina și soțul lui s-au ÎMPĂCAT: Philip s-a schimbat...

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Dec 2018, 12:27

Florinel de la Vișina și soțul său, fostul preot Philip Clements, britanicul de 80 de ani, s-au împăcat după o scurtă despărțire.

După o scurtă despărţire, fostul preot spune că îl iubeşte pe român la nebunie și nici măcar nu-i pasă dacă românul îl înşală cu alţii.

„Acum e mai bine ca în trecut. Philip s-a schimbat faţă de cum era la început, a înţeles mai multe despre cultura mea, de unde vin, cum sunt. Uneori nu înţelege felul meu de a fi, el e englez, eu român. Eu am obiceiurile mele, el le are pe ale lui. Nu gândim la fel”, a adăugat Florin.

Deşi e puţin gelos, britanicul acceptă acest lucru şi nu se gândeşte la divorţ. Ei speră ca într-o zi să locuiască în aceeaşi ţară. Viitorul lor depinde de Brexit, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, în martie 2019. Dacă totul va fi bine, Florin zice că vrea să se întoarcă în Anglia.

Se pare că decizia a venit în urma operaţiei pe care britanicul a suferit-o, din cauza căreia nu mai pot fi intimi, dar Florin a fost înţelegător şi a acceptat limitele lui. Viaţa lor sexuală este chiar mai bună ca înainte.

„Asta face relaţia noastră specială. El e diferit. Doi oameni care se căsătoresc, care sunt la fel ca temperament şi caracter, pot fi plictisitori. Noi nu suntem plictisitori. Eu am probabil mai mult tact. Lui îi place să doarmă când suntem în pat noaptea. Dar suntem foarte, foarte apropiaţi şi avem o relaţie apropiată”, spune Philip.

Cei doi s-au despărțit după 5 luni de la nuntă fiindcă Florin se ducea noaptea în cluburi.

Citeşte mai multe despre:   Florin Marin  -   Philip Clements