Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate FLORIN PIERSIC jr, mesaj impresionant pentru soția actorului Adran Văncică: 'De multe ori a avut capacitatea de a mă liniști într-un moment critic'

FLORIN PIERSIC jr, mesaj impresionant pentru soția actorului Adran Văncică: 'De multe ori a avut capacitatea de a mă liniști într-un moment critic'

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 15:20

Actorul Florin Piersic jr. a oferit detalii despre experiența și provocările pe care le-a întâmpinat pe platourile de filmare a lungmetrajului „Moon Hotel Kabul”.

Actorul a recunoscut că au fost memente tensionate, în care s-a îndoit de interpretarea sa, dar că a reușit să depășească aceste clipe, cu ajutorul colegilor. Un sprijin important a fost secretara de platou, Elena Văncică, soția actorului Adrian Vancică.

“M-a ajutat foarte mult. De multe ori a avut capacitatea de a mă liniști într-un moment în care eram chiat speriat. Îmi spuneam, ‘Bai nu iese’! Cu câteva cuvinte plasate foarte bine mă liniștea și mă aducea înapoi. Au fost momente tensionate, momente în care am crezut că nu pot să fac față', a declarat actorul într-un interviu.

Lungmetrajul „Moon Hotel Kabul”, cu Florin Piersic Jr. şi Adrian Titieni în distribuţie, pentru regia căruia Anca Damian a fost premiată la Festivalul de la Varşovia, va rula în cinematografele româneşti din 30 noiembrie.

Declaraíile lui Florin Piersic Jr, despre soția actorului Adrian Văncică pot fi urmărite mai jos de la min 4:45 . 

 

Citeşte mai multe despre:   florin piersic jr  -   elena vancica  -   adrian vancica