Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Fiica rebelă a REGELUI MIHAI s-a întors în România! INCREDIBIL cum arată și ce meserie practică PRINCIPESA SOFIA (FOTO)

Fiica rebelă a REGELUI MIHAI s-a întors în România! INCREDIBIL cum arată și ce meserie practică PRINCIPESA SOFIA (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Dec 2018, 09:38

Eveniment de marcă în Familia Regală a României! La începutul acestei săptămâni, a fost lansată cartea “Kildine – povestea unei mici principese răutăcioase”, scrisă de Regina Maria a României. La evenimentul organizat Jockey Club a luat parte și principesa Sofia.

Principesa Sofia a fost considerată fiica rebelă a Regelui Mihai, iar scurtele sale vizite in Romania au fost extrem de rare. În prezent ea este fotograf profesionist de artă.

Fostă Principesă de Hohenzollern, ea este cea de-a patra fiică a regelui Mihai al României și a reginei Ana. Sofia este a opta pe linia succesiunii la conducerea Casei Regale române și la tronul României, conform noului Statut al Casei Regale, din 30 decembrie 2007.

Principesa Sofia va petrece Crăciunul și Anul Nou la Castelul de la Săvârșin, alături de Principesa Margareta, Custodele Coroanei Române, principele Radu și ceilalți membri ai Familiei Regale.

Citeşte mai multe despre:   regele mihai  -   principesa sofia