Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate FIICA lui Gică Hagi, DEBUT pe MARILE ECRANE! Cu ce MARI ACTORI joacă în filmul ''Între Chin şi Amin''?

FIICA lui Gică Hagi, DEBUT pe MARILE ECRANE! Cu ce MARI ACTORI joacă în filmul ''Între Chin şi Amin''?

Un articol de: Andrei Ștefan - 01 Oct 2019, 13:28

La doar 23 de ani, Kira, fata marelui fotbalist Gheorghe Hagi, își face debutul pe marile ecrane ale cinematografiei românești.

Pelicula „Între Chin și Amin” readuce în atenția publicului un subiect puțin discutat din istoria națională - fenomenul de reeducare de la Pitești din timpul regimului comunist din România.

REŢETĂ DE ZACUSCĂ. AŞA SE FACE CEA MAI GUSTOASĂ ZACUSCĂ

Filmul prezintă povestea unui compozitor, Tase Caraman, care este proaspăt logodit şi ajunge în iadul reeducării din închisoarea Piteşti. Teribilul experiment este condus de temutul Ciumău, şeful penitenciarului. Prin credinţă, Tase scapă cu viaţă şi compune o „Odă lu Dumnezeu”, iar muzica o salvează pe logodnica lui, Lia. 

Kira Hagi joacă rolul tinerei Tana, sora personajului principal, Tase Caraman.

ANUNȚ ȘOC ÎN ROMÂNIA: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SMILEY! TOATE FEMEILE DIN JURUL SĂU SUNT ÎN DELIR!

„Străbunicul meu a fost închis în lagărul de la Aiud și în timp ce filmam și mă ducea bunicul (n.r. tatăl Marilenei Hagi) la Jilava a fost un moment de vindecare pentru amândoi în care mi-a povestit toate suferințele prin care a trecut el. Știam povestea, dar o știam vag. Este un moment dificil pentru că nu toată lumea a trecut prin așa ceva”, dezvăluie Kira. 

Kira a mai precizat că bunicul său, tatăl Marilenei Hagi, i-a fost de mare ajutor în întelegerea trăirilor celor care au suferit în urma opresiunii comuniste.

ȘOC: SILVIA CHIFIRIUC A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE PETRE ROMAN! GATA! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE

„Bunicul meu era foarte fericit că se va spune despre experimentul Pitești. Bunicul meu a suferit foarte mult, a fost și la canal. Oricine poate spune că nu este ușor să fim vulnerabili să povestim despre un moment din viața noastră în care suntem umiliți, forțați… A fost un moment foarte greu și îi mulțumesc lui Toma că m-a adus în acest proiect”, a povestit tânăra actriță.

În distribuția peliculei se numără mulți actori tineri, printre care și Vali Popescu, Ana Pârvu, Ciprian Necula, Bogdan Sălceanu, dar și nume celebre cum ar fi Constantin Cotimanis, Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu. 

Citeşte mai multe despre:   kira hagi  -   gica hagi  -   ion dichiseanu