Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Atmosferă de sărbătoare! Sibiul se pregătește să devină gazda Festivalului Internațional de Teatru. Mii de artiști, zeci de țări vor umple orașul medieval

Atmosferă de sărbătoare! Sibiul se pregătește să devină gazda Festivalului Internațional de Teatru. Mii de artiști, zeci de țări vor umple orașul medieval

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Iun 2019, 11:42

După ce a fost gazda summitului european, de la care oaspeții au plecat încântați, Sibiul se pregătește acum  pentru Festivalul Internațional de Teatru.

DRAMĂ IMENSĂ ÎN FAMILIA LUI SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT DIN CAUZA UNEI BOLI LA FICAT!

Începând de vineri, peste 3300 de artiști, din 73 de țări, vor umple de culoare și sunet vechiul oraș medieval. Piețe, străzi pietonale, biserici fortificate și hale industriale, toate se vor transforma în scene, pentru a sluji teatrul. Bugetul acestei ediții, este impresionant: 14 milioane de lei, au anunțat organizatorii, conform stirileprotv.ro. 

ANDREEA BĂLAN, DE URGENȚĂ LA SPITAL! ESTE VORBA DE FIICA SA CEA MICĂ. DIN PĂCATE... (VIDEO)

540 de evenimente vor anima Sibiul, iar organizatorii se aşteaptă ca peste 70.000 de oameni să se bucure zilnic de spectacole. Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de reprezentaţiile de stradă, susţinute de companii de teatru din Franţa, Germania şi Olanda.

ESTE ANUNȚUL MOMENTULUI! CABRAL, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. CE A SPUS DESPRE COLABORĂRILE SALE...

Constantin Chiriac, Director FITS: “Avem nume absolut celebre, două dintre ele venind pentru prima dată: vorbim de Cie Aeroscuplture din Franţa şi Dundu din Germania, companii absolut extrordinare pe care le curtam de multă vreme. Vom avea o trupă uriaşă de cimpoaie din Marea Britanie, zi de zi pe pietonala Bălcescu, în Piaţa Mare, în Piaţa Mică şi în piaţa Haberman, vom avea în jur de 40 de evenimente.”