Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Fata de 15 ani, testată pozitiv pentru COVID-19 sâmbătă, a avut 20 de contacți apropiați. DSP Timiș se află pe teren pentru recoltarea probelor

Fata de 15 ani, testată pozitiv pentru COVID-19 sâmbătă, a avut 20 de contacți apropiați. DSP Timiș se află pe teren pentru recoltarea probelor

Un articol de: Adela Iacob - 07 Mar 2020, 21:01
Foto: pixabay.com Actualitate

Autoritățile au identificat 20 de contacți apropiați ai tinerei în vârstă de 15 ani, ce a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus sâmbătă. 

„Urmare anchetei epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Timiș au fost identificaţi 20 de contacţi apropiaţi ai tinerei de 15 ani, depistata pozitiv cu noul coronavirus COVID-19”, arată Grupul de Comunicare Strategică.

În prezent, personalul de specialitate al Direcției de Sănătate Publică Timiș se află pe teren pentru recoltarea probelor.

În funcție de evoluția situației, ancheta epidemiologică va fi extinsă, mai precizează autoritățile.

Între timp, bilanțul persoanelor testate pozitiv pentru Covid-19 în România a ajuns la 13. Mai mult decât atât, în premieră a fost raportat un caz de infectare și în București. (Detalii AICI)