Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Fanii filmului „Fiicele Doctorului March”, revoltați din cauza unor „detalii” care au ieșit la iveală (FOTO)

Fanii filmului „Fiicele Doctorului March”, revoltați din cauza unor „detalii” care au ieșit la iveală (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 02 Apr 2020, 19:13
sursa foto: imdb.ro Actualitate

Filmul Fiicele Doctorului March (Little Women) a devenit subiect de discuție după ce mai multe detalii au ieșit la suprafață. Cum ar fi o sticlă de plastic și un termos. Situația nu ar fi chiar atât de ciudată dacă acțiunea nu s-ar petrece în secolul al XIX-lea.

Fiicele Doctorului March este un film american de epocă, care a avut priemiera în România pe 7 februarie 2020. Producția este regizată și scrisă de Greta Gerwig și este cea de-a șaptea adaptare cinematografică a romanului scris în 1868 de Louisa May Alcott. 

Descoperirea a produs zarvă pe rețelele sociale

Cine nu a avut ocazia să vadă filmul când rula în cinematografe, a profitat de faptul că acesta a fost urcat și pe platformele de streaming. Aparent, există fani care l-au văzut de mai multe ori, întrucât au făcut publice niște detalii pe care nu le-ai fi observant la prima vedere.

Acesta este cazul unui fan care și-a dezvăluit descoperirea pe TikTok. În una dintre scene, se poate observa o sticlă de apă și un termos pentru cafea. Însă, acest tip de lucruri nu existau în anii 1800.

Fanii filmului „Fiicele Doctorului March”, revoltați din cauza unor „detalii” care au ieșit la iveală

Noile detalii care au ieșit la iveală au produs zarvă pe rețelele sociale, dar filmul a devenit și subiectul unor mici glume.

În altă ordine de idei, unii au asemănat incidental cu ceașca de cafea care a apărut într-o scenă din Game of Thrones, scenă care a fost editată în varianta care a fost urcată pe platforma de streaming. Acum, fanii se întreabă dacă aceste lucruri nu au fost puse acolo intenționat sau chiar a fost o greșeală.

Fanii filmului „Fiicele Doctorului March”, revoltați din cauza unor „detalii” care au ieșit la iveală