Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ’’FACI SAU TACI’’ s-a lansat oficial: Cum și-a sucit glezna la filmări Monica BÂRLĂDEANU, cine i-a dat un cot în gură lui Augustin VIZIRU și cum a reușit Sandra IZBAȘA să se aleagă cu o mulțime de zgârieturi (GALERIE FOTO)

’’FACI SAU TACI’’ s-a lansat oficial: Cum și-a sucit glezna la filmări Monica BÂRLĂDEANU, cine i-a dat un cot în gură lui Augustin VIZIRU și cum a reușit Sandra IZBAȘA să se aleagă cu o mulțime de zgârieturi (GALERIE FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 12 Mar 2019, 22:38

Cu un palmares impresionant de filme, seriale și telenovele românești, precum „Lacrimi de iubire”, „Regina”, „Pariu cu viața”, ,,Minte-mă frumos” şi ,,Ghinionistul”, Iura Luncaşu este gata să te cucerească acum cu ,,Faci sau Taci”, noua sa peliculă independentă, pentru care a filmat doar 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat!

Îți spun de pe acum – e o comedie ce nu trebuie ratată! Comicul de situație se îmbină perfect cu scenariul captivant, iar aventura personajelor te va purta prin cele mai frumoase locuri din vestul României!

Intriga este simplă: cu ajutorul autorităţilor spaniole, poliţia română demarează un plan îndrăzneţ pentru anihilarea unei organizaţii de trafic de carne vie. Însă lucrurile se complică pe parcurs, iar personajele vor întâmpina multe răsturnări de situație. Filmul abundă de situații comice, iar tu nu te vei opri din râs!

 

În cadrul conferinței de presă, vedetele filmului (Giulia, Horia Brenciu, Monica Bârlădeanu, Augustin Viziru, Sali Levent, Sandra Izbașa, Ana Baniciu și restul echipei) au povestit lucruri inedite de la filmări!

Producător, regizor și scenarist la „Faci sau taci”, Iura Luncașu a spus că nu se poate asemăna cu Sergiu Nicolaescu (cunoscut pentru implicarea în toate aspectele proiectelor sale), dar totuși este necesară o astfel de abordare în detaliu, pentru a oferi publicului un produs final cât mai bun.

,,Filmările au fost spectaculoase. Mă aşteptam să fie ceva aparte faţă de tot ce am făcut până acum, pentru că de această dată am avut mult mai mult timp de pregătiri. „Faci sau Taci” a fost de departe cel mai complicat proiect pentru mine. Ştiam că îmi doresc altceva, că vreau să ridicăm nivelul şi vreau un alt tip de decupaj. Eu îmi propun ca de la un proiect la altul să îmbunătăţesc vizibil calitatea produsului”, a precizat regizorul.

„Îl felicit pe Iura pentru curajul de care a dat dovadă și pentru faptul că lasă actorul să se desfășoare, nu mulți regizori fac asta”, a afirmat Levent Sali, care împreună cu Augustin Viziru formează unul dintre cele mai bune cupluri umoristice din producțiile românești.

„Am fost o echipă unită, am râs la filmări, ne-am simțit bine și cred că asta s-a văzut și în film”, a declarat Augustin.

Filmările nu s-au desfășurat fără peripeții!

Monica Bârlădeanu și-a sucit glezna și a fost nevoită să continue rolul șchiopătând, Augustin Viziru a primit un cot în gură de la Giulia (real, nu mimat), gimnasta Sandra Izbașa încă mai are zgârieturi de la aventurile din pădure, iar limba spaniolă le-a dat multora bătăi de cap! Însă toate eforturile au meritat, fiindcă produsul final este unul de excepție!

Te-am făcut curios? Îți spun doar atât – mergi la film! Are toate premisele pentru a fi un proiect foarte reușit și îndrăgit de public! „Faci sau taci”!

Citeşte mai multe despre:   faci sau taci  -   iura luncasu  -   giulia  -   monica barladeanu  -   horia brenciu  -   sandra izbasa  -   ana baniciu  -   diana dumitrescu  -   sali levent  -   augustin viziru