Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Evanescence lansează un nou album, după o lungă perioadă de pauză. Turneul de promovare începe în această toamnă

Evanescence lansează un nou album, după o lungă perioadă de pauză. Turneul de promovare începe în această toamnă

Un articol de: Adela Iacob - 23 Apr 2020, 12:38

Trupa Evanescence va lansa un nou album, numit, The Bitter Truth (Adevărul Amar), după 9 ani de pauză.

Prima melodie se numește Wasted on You și a fost produsă în colaborarea cu Nick Raskulinecz, care a lucrat și la untimul proiect al trupei, Evanescence, din 2011.

 

 

"V-am promis un nou album în 2020 și nimic nu ne stă în cale. Suntem mândri să împărtășim cu voi lansarea “The Bitter Truth”, din care îl vom da piesă cu piesă, începând cu 'Wasted on You, vineri”, au scris membrii trupei pe Facebook. 

"Cântecele sunt inspirate de lucruri diferite, nu sunt toate în același spirit", a declarat Lee recent lui Loudwire. "Totul merge foarte bine. Este o combinație a multor sentimente … Este clar 100 % stilul noastru, dar își asumă ;i riscuri și cred că este semnificativ — profund semnificativ... Multe din piese au atitudine, a declarat cântăreața Amy Lee. 

Chiar dacă nu a dezvăluit prea multe detalii despre tema albumului,  ea a împărtășit unele dintre evenimentele care au avut loc recent in viata ei, cum ar fi că a devenit mamă și și-a pierdut fratel, ceea ce și-a pus amprenta asupra creație muzicale
"Am simțit că am pășit în lumea cealaltă în ultimii doi ani.  Deci, am o grămadă de scris, cred că într-un fel mă întorc la rădăcinile mele și caut sensul lucrurilor... Treaba asta e acolo, dar nu-i doar intuneric.

 

 

În noiembrie 2017, Evanescence a lansat un o compilație de piese, numit "Synthesis", care conține două melodii noi și versiuni reprelucrate ale unor materiale mai vechi.

 

Turneul de promovare a albumului "The Bitter Truth"va începe în septembrie 

 

Artiștii pregăteau un turneu în Europe în această primăvară, alături de trupa "Within Temptation", sub sloganul "Worlds Collide,", dar din păcate a fost anulat.

Anunțul a confirmat reprogrameare turneului care ar fi trebuit să înceapă în Marea Britanie săptămâna trecută. Dar noua ideea este ca ei să pornescă la drum în septembrie.

 

Unde vor concerta trupele Evanescence și Within Temptation 

September 2020

2 Glasgow SSE Hydro Arena
3 Leeds First Direct Arena
5 Birmingham Arena
6 London The O2
8 Amsterdam Ziggo Dome
9 Amsterdam Ziggo Dome
11 Brussels Palais
12 Brussels Palais
14 Paris Accor hotels Arena
17 Hamburg Barclaycard Arena
18 Leipzig Arena
21 Berlin Velodrom
22 Munich Zenith
24 Düsseldorf Mitsubishi Electric Halle
25 Esch-Sur-Alzette Rockhal
27 Zurich Hallenstadion
29 Milan Mediolanum Forum Milan

October

1 Madrid Palacio Vistalegre (doar Evanescence)

 

Trupa a concertat de mai multe ori în România, de-a lungul vremii

 

Evanescence e o formație rock din americană fondată în 1998 de Amy Lee și Ben Moody. Primul album, Fallen, s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare în toată lumea și a primit și două premii Grammy. Un an mai târziu, primul lor album live, Anywhere But Home s-a vândut în peste un milion de exemplare. Cel de al doilea album, The Open Door, a întregistrat 5 milioane de copii vândute.

Trupa de rock alternativ a concertat pentru a cincea oară în România, pe 15 septembrie 2019 de la Arenele Romane. Cu această ocazie, Amy a discutat cu fanii de aici, ocazie cu care s-a aflat că videoclipul piesei "Bring Me to Life" a fost filmat în România şi a fost motivul pentru care artista şi-a făcut primul paşaport.

 

Citeşte mai multe despre:   evanescence