Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CREDEA că are o căsnicie PERFECTĂ! Într-o seară, când era la birou a apărut CUMNATA: 'M-a îmbrățișat, apoi ceva năucitor s-a petrecut!'Nu am putut să o OPRESC'! Ce a urmat e HALUCINANT

CREDEA că are o căsnicie PERFECTĂ! Într-o seară, când era la birou a apărut CUMNATA: 'M-a îmbrățișat, apoi ceva năucitor s-a petrecut!'Nu am putut să o OPRESC'! Ce a urmat e HALUCINANT

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Feb 2019, 15:40
sursa: pixabay Actualitate

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de șocul vieții! Credea că are cea mai fericită căsnicie până într-o noapte când s-a trezit nas în nas cu cumnata sa.      

"Într-o seară la birou, verificam prețul acțiunilor, după ce toată lumea plecase acasă.

Am ieșit să aranjăm niște documente într-un birou alăturat unde nu era strop de căldură și cumnata mea mi-a spus că îi e frig. I-am spus să vină la mine și o voi încălzi eu. Am îmbrățișat-o și apoi lucrurile au curs de la sine. Am făcut amor pe podea. A fost minunat, mai bine ca niciodată. Totul s-a petrecut acum trei luni și de atunci ne-am mai întâlnit să facem amor.

Recent, la birou a fost o spargere și au fost verificate toate camerele de filmat.
Managerul de securitate mi-a spus că a văzut una dintre partidele mele erotice cu cumnata mea și mi-a precizat clar că dacă așa ceva se mai întâmplă, voi fi dat afară și nu va mai acoperi povestea. Eu ce mă fac?", a povestit femeia, scrie antena3.ro.