Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ȘOC! Emil Rengle de la ''FERMA'' vrea SĂ FACĂ BAIE cu Mihaela Rădulescu! Răspunsul ULUITOR al Divei de la Monaco i-a lăsat pe toți MASCĂ (FOTO)

ȘOC! Emil Rengle de la ''FERMA'' vrea SĂ FACĂ BAIE cu Mihaela Rădulescu! Răspunsul ULUITOR al Divei de la Monaco i-a lăsat pe toți MASCĂ (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 08:15

După ce Emil Rengle a părăsit Ferma, acesta a declarat că cel mai mult i-ar fi plăcut să facă baie cu Mihaela Rădulescu.

Prezentatoarea emisiunii s-a arătat flatată de această dorință și chiar i-a dat curs invitației!

„Ai, dragul de Emil, dar de ce nu a zis, că rezolvam! La Fermă, mai ales, se poate orice, mai ales că ei aveau cada aia impresionantă. Emil e o dulceață de om și, crede-mă, ne e dor de el. Mie, personal, mi-a părut tare rău când a plecat Emil și mi-a fost ciudă când a pierdut duelul. A fost un duel greu. Și, da, aranjăm noi cu baia aia odată”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Cu toate acestea, Diva de la Monaco nu ar fi gata să intre în pielea concurenților. 

„Există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în PLAYBOY, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil”, a mai spus vedeta.

Citeşte mai multe despre:   ferma  -   emil rengle  -   mihaela radulescu