Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Ei sunt CÂȘTIGĂTORII „Vocea României” și „Exatlon” 2018! Fiecare va pleca acasă cu 100.000 de euro! (FOTO)

Ei sunt CÂȘTIGĂTORII „Vocea României” și „Exatlon” 2018! Fiecare va pleca acasă cu 100.000 de euro! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Dec 2018, 14:02

Cele mai urmărite show-uri TV din această perioadă își vor desemna câștigătorii vineri seara (Vocea României) și respectiv duminică seara (Exatlon).

Ambele concursuri oferă un premiu de câte 100.000 de euro, așa că dorința de câștig este foarte mare pentru toți concurenții. 

Nu mai este nicio surpriză că favoriții publicului sunt Bogdan Ioan („Michael Jackson de România) și Iulian Pîtea, pentru concursul din Republica Dominicană.

Bogdan Ioan, concurentul lui Smiley, a cunoscut faima mondială, devenind prin interpretarea sa de la audiții cel mai urmărit concurent din istoria emisiunii. Acesta și-a eclipsat concurența și aproape toți îl dau deja câștigător.

De cealaltă parte, la Exatlon, Iulian Pîtea a luptat la fiecare probă, ajungând cu ușurință în semifinale. Mai are doar un pas până la marele premiu și se pare că este favorizat de astre!

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a analizat astrogramele concurenţilor rămaşi și a afirmat: „Lui Iulian Pitea, Universul îi pregăteşte o surpriză de învingător”.

Indiferent de rezultatul celor două concursuri, cei doi băieți sunt deja câștigătorii inimilor publicului, fiind cei mai apreciați concurenți, cu milioane de fani la nivel național și nu numai.

Citeşte mai multe despre:   vocea romaniei  -   exatlon  -   iulian pitea  -   bogdan ioan  -   smiley  -   republica dominicana