Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Ea este Dora Gaitanovici, ADEVĂRATA CÂȘTIGĂTOARE de la ''Vocea României''! ''Irina este marea mea revelaţie din contextul acestui concurs'' (GALERIE FOTO)

Ea este Dora Gaitanovici, ADEVĂRATA CÂȘTIGĂTOARE de la ''Vocea României''! ''Irina este marea mea revelaţie din contextul acestui concurs'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Dec 2018, 13:05

Concurenta Irinei Rimes a cucerit inimile publicului pe parcursul competiției. Chiar înainte de a se anunța câștigătorul, publicul prezent în platou striga numele Dorei. 

Deși a ieșit pe poziția secundă, pentru mulți ea este adevărata câștigătoare, Bogdan Ioan fiind blamat de public pentru „strategia de marketing” pe care a adoptat-o alături de antrenorul lui, Smiley, aceea de a continua imitarea lui Michael Jackson.

„Aveam nevoie să mă testez pe mine, să-mi testez şi să-mi forţez limitele, să văd ce pot face eu în această lume muzicală. Pentru mine, Vocea României a fost o ocazie să dau tot ce pot şi să arăt tot ce ştiu, tot ce am învăţat până acum şi pe parcursul concursului, pentru că ăsta e un alt motiv pentru care am venit aici - să învăţ ceva din această experienţă. Dar am venit şi pentru a întâlni mari artişti cu a căror muzică am trăit şi am crescut”, a declarat tânăra într-un interviu pentru Adevărul.

Dora Gaitanovici - semifinală

Dora Gaitanovici este încă la liceu, însă cântă de când era copilă, a participat la Eurovision România şi speră să-şi clădească o carieră în muzică.

Dora s-a atașat foarte mult de antrenoarea sa, Irina Rimes.

„Era foarte tânără, drăguţă, caldă, mi-am imaginat că voi comunica bine cu ea. Şi iată-mă în echipa ei. Am avut dreptate, Irina este un om minunat, iar premiul meu cel mai mare este o prietenie pe viaţă cu ea. Voi ţine cu dinţii de acest om, de la care învăţ şi de care mă minunez tot timpul. Irina este o formă de energie efectiv, este suflet şi talent într-o formă de om. Este plină de idei, este foarte deschisă, ne-a format o familie, nu o echipă. Ne-a dat încredere, ne-a ajutat! Irina este marea mea revelaţie din contextul acestui concurs!”, a mai spus Dora.

Dora Gaitanovici - finală


 

Citeşte mai multe despre:   dora gaitanovici  -   irina rimes  -   vocea romaniei