Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Ea este ''DEVORATOAREA DE BĂRBAȚI'' cu care Borcea a cheltuit 100.000 de dolari la MILANO! Ce spune Valentina Pelinel! (FOTO)

Ea este ''DEVORATOAREA DE BĂRBAȚI'' cu care Borcea a cheltuit 100.000 de dolari la MILANO! Ce spune Valentina Pelinel! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Ian 2019, 11:13

Fostul patron de la Dinamo ar fi cheltuit 100.000 de dolari la Milano, în 1999, cu o manechină, susține Cornel Dinu, citat de CanCan.

„În 1999, Borcea era foarte tânăr şi se afla la prima plecare în străinătate, era clar că nu avea multe posibilităţi financiare, la acea vreme suma reprezenta imens de mult pentru România. Se vedea că este foarte stingher într-un oraş precum Milano. Ceva zvonuri au fost, persoana despre care vorbeşte Cornel Dinu se numeşte Cristina Pensa, căsătorită cu atacantul olandez din 1994 până în 1997”, a declarat ziaristul român Răzvan Milca, cunoscut sub pseudonimul Dominique Antognoni, stabilit de peste 20 de ani la Milano.

“Era cunoscută ca fiind o mâncătoare de bani şi de bărbaţi. Fost model, devenise faimoasă pentru legătura cu Ayrton Senna în prima parte a anilor 1990. Dacă pilotul putea să cheltuiască pentru ea o sumă atât de mare, Borcea, în 1999, în mod sigur nu! Probabil Cristi a inventat mai totul, pentru a părea bărbat. Greu de crezut, dacă nu imposibil, că fosta doamnă Gullit ar fi reuşit într-o singură zi să îl cunoască pe tânărul Borcea şi să îl şi convingă să cheltuiască atât de mult. Proveneau din două lumi absolut diverse, lumi care în 1999 nu se puteau întâlni în niciun mod”, a lămurit ziaristul. 

Valentina Pelinel, actuala soție a lui Borcea, este doar una din multele femei pe care acesta le-a avut în viața sa, dar speră să rămână ultima, oferindu-i doi copii afaceristului.

Citeşte mai multe despre:   cristi borcea  -   valentina pelinel  -   cornel dinu