Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate FINAL NEAȘTEPTAT! EA este CÂȘTIGĂTOAREA EXATLON! Beatrice Olaru A ÎNVINS FAVORITUL la titlu și pleacă acasă cu 100.000 de euro! Alin Andronic A ABANDONAT! (GALERIE FOTO)

FINAL NEAȘTEPTAT! EA este CÂȘTIGĂTOAREA EXATLON! Beatrice Olaru A ÎNVINS FAVORITUL la titlu și pleacă acasă cu 100.000 de euro! Alin Andronic A ABANDONAT! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 00:00

După mai mult de 4 luni de luptă, greutăți, bucurii, accidentări, lacrimi și victorii, Exatlon România și-a desemnat câștigătorul!

„Războinica” Beatrice Olaru l-a învins pe Alin Andronic în meciul din finală, după ce acesta a abandonat meciul!

Astrele nu îi surâdeau lui Betty!

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ  nu îi dădea șanse prea mari lui Beatrice în urmă cu câteva zile, înclinând balanța câștigului spre Iulian Pîtea.

„Beatrice Olaru are toate şansele să fie eliminată şi dincolo de toate încercările ei din timpul concursului au fost elemente care puteau duce către accidentări independent de voinţa ei.”

Cu doar o cursă înainte de stabilirea rezultatului final, Alin Andronic a abandonat proba, de teamă să nu își cauzeze un traumatism grav la piciorul la care deja avea probleme!

„N-are rost, nu mai are sens, abandonez”, a spus Alin, resemnat.

Cel mai probabil, Alin a anticipat finalul și a considerat că nu mai putea recupera, din cauza durerilor la genunchi. Mai mult, exista riscul să forțeze piciorul până la un punct iremediabil.

Cu inima strânsă, acesta a luat decizia cea mai grea, iar Beatrice Olaru a devenit câștigătoarea sezonului 2 Exatlon România.

„Simt că îmi trăiesc visul cu ochii deschiși”, a spus, emoționată, Betty.

 

Citeşte mai multe despre:   exatlon  -   exatlon romania  -   beatrice olaru  -   alin andronic  -   republica dominicana