Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Tinerii au luat-o razna! Chimsexul este noul tip de sex care face senzație în lumea întreagă

Tinerii au luat-o razna! Chimsexul este noul tip de sex care face senzație în lumea întreagă

Un articol de: Adela Iacob - 04 Dec 2019, 14:42

Tinerii sunt înnebuniți după noul tip de sex care a apărut. Chimsexul face ravagii la Londra, potrivit Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie. 

LACRIMI PENTRU IULIEI VÂNTUR! SALMAN KHAN A AFLAT TOTUL DESPRE AVENTURĂ! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ROMÂNCĂI (GALERIE FOTO)

Din ce în ce mai mulţi britanici practică „chimsexul‟, care presupune asimilarea unor cantităţi periculoase de droguri şi implicarea în partide de sex cu o durată de până la 72 de ore, cu parteneri multipli, scrie realitatea.net.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! CEA MAI ÎNDRĂGITĂ CÂNTĂREAȚĂ A FOST DUSĂ LA CIMITIR! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN LACRIMI (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

De știut este faptul că, potrivit Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie, chimsexul este o practică sexuală foarte riscantă, crescând riscul contractării virusului HIV şi a hepatitei. Peste 60% din pacienţii clinicilor din Londra au luat droguri precum metamfetamina sau metadona şi au făcut sex zile în şir.

Aceste droguri sunt stimulente fiziologice care cresc ritmul cardiac şi tensiunea arterială şi declanşează stări de euforie şi excitaţie.