Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate DOLIU pentru Magda Ciumac! Tolea e TERMINAT! ''După 11 luni de suferință, sper să îți găsești liniștea''

DOLIU pentru Magda Ciumac! Tolea e TERMINAT! ''După 11 luni de suferință, sper să îți găsești liniștea''

Un articol de: Andrei Ștefan - 10 Apr 2019, 16:28

Magda Ciumac, fosta nevastă a lui Tolea Ciumac, trece prin momente groaznice. Mama sa s-a stins din viață.

Din păcate, aceasta nu a reușit să îi fie alături mamei sale în ultimele ei clipe, fiind plecată în Italia, să-l vadă pe fiul său.

„Azi (8 aprilie) este ziua în care m-am ,,supărat,, pe tot ce credeam despre viață! Rămas bun, dragă MAMĂ! Numai ce am plecat de la tine! De 5 minute am intrat în casă…în Italia! Am venit să-l văd pe Sasha! Iartă-mă că nu am rămas și azi! După 11 luni de suferință, sper din suflet să îți găsești liniștea pe care o meriți”, a scris Magda Ciumac pe Facebook, notează ȘtiriMondene.

„Acum…caut bilet de avion…dar cum să vin să te văd așa? Măcar…înainte…te găseam slăbită, cu dureri, suferința…dar vorbind cu noi! Cine o să îmi răspundă când ajung? L-aș întreba pe Dumnezeu…dar sigur este și el supărat!”, a mai spus aceasta, plină de tristețe.

Magda a divorțat de luptătorul Tolea Ciumac în 2008. Cei doi au împreună un băiețel, Sasha.

Tolea s-a recăsătorit cu o altă brunetă focoasă, Andra Rotaru, protagonista unui pictorial îndrăzneț într-o revistă pentru bărbați. Din 2011, Magda și-a refăcut și ea viața alături de Andrei Rain, proprietarul unuia dintre cele mai populare restaurante din Timișoara, de care s-a despărțit ulterior, acum iubindu-se cu un italian.

Citeşte mai multe despre:   magda ciumac  -   tolea ciumac