Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate DOLIU ÎN ROMÂNIA! Cel mai iubit EROUL NAȚIONAL s-a stins din viață

DOLIU ÎN ROMÂNIA! Cel mai iubit EROUL NAȚIONAL s-a stins din viață

Un articol de: Adela Iacob - 19 Noi 2019, 23:12

Corina Untilă, eroina Revoluţiei din 1989 din Timişoara, cea care a încercat să salveze români ce urmau să fie executaţi, a murit la vârsta de 49 de ani, de cancer.
 

ROMÂNIA, ÎN STARE DE ȘOC: "NADIA A MURIT ÎNTR-UN GROAZNIC ACCIDENT!" VESTEA A FĂCUT ÎNCONJURUL PLANETEI

 

Ea suferea de mai mulţi ani de această boală și, în ciuda faptului că a fost lăsată fără pensia de revoluţionar, ea a rămas demnă şi a continuat să lupte cu boala care o măcina pe interior.

 

 

HOPA! INNA A DEZVĂLUIT CUM ȘI-A ÎNCEPUT VIAȚA AMOROASĂ! INCENDIAR CE A PUTUT SĂ FACĂ CU PRIMUL EI IUBIT… (GALERIE FOTO DEOCHEATĂ)

 

„În ultimul timp era bolnavă de cancer și stătea la pat. Știu că n-a vrut să facă chimioterapie (sau a vrut, s-a simțit foarte rău și atunci a renunțat) și încerca tratamente naturiste.
În calitate de președintă a asociației „17 Decembrie”, Corina Untilă a contribuit la editarea cărții „Libertate te iubim, ori învingem ori murim!”. A fost în colectivul de redacție al acestei cărți, alături de mine și de secretara asociației, Angela Țintaru. În carte e cuprinsă și relatarea ei despre ce a trăit în zilele revoluției, atît între manifestanți cît și la spital.
Corina Untilă s-a născut în 10 august 1971 la Timișoara. În urma ei a rămas un fiu, David, născut în 2007. Înmormîntarea va fi mîine 19 noiembrie ora 13 la cimitirul de pe strada Rusu Șirianu.
Dumnezeu s-o odihnească!”
, a scris un revoluționar timișorean pe blogul său.

 

DIVORȚUL ANULUI! CABRAL A FĂCUT ANUNȚUL, DUPĂ ANI BUNI DE RELAȚIE! ANDREEA IBACKA, ÎN STARE DE ȘOC


 

Astăzi, Corina Untilă a fost îngropată în Timişoara, oraşul pe care l-a apărat cu toata fiinţa, scrie spynews.ro.

În 17 decembrie 1989, la vârsta de 18 ani, Corina Untilă – încă elevă la Liceul „C.D. Loga”, din Timişoara – a fost împușcată pe când se afla în coloana de manifestanți care se îndrepta spre Podul Decebal din Timișoara. 

În urmă împușcării a rămas cu o bucată de plămân și o bucată de ficat lipsă.