Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate DIVORȚ la ‘INSULA IUBIRII’! Infidela României i-a spus ADIO! Incredibil ce a făcut cu ISPITA în Thailanda

DIVORȚ la ‘INSULA IUBIRII’! Infidela României i-a spus ADIO! Incredibil ce a făcut cu ISPITA în Thailanda

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Ian 2019, 14:37

Hannelore Ulrich, partenera lui Bogdan Ionescu la ‘Insula Iubirii’ a făcut primele declarații după ce s-a aflat că cei doi au divorțat.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare Hannelore a vorbit despre greșelule pe care le-a făcut în ceea ce îi privește pe cei doi bărbați care i-au marcat destinul înultima perioadă, fostul ei soț și ispita Andi.    

“Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit. Si astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimenteaza pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem

Da, Andy e un barbat frumos si mi-a plăcut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și de asemenea soțul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase dar şi grele, un bărbat lânga care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a scris Hannelore Ulrich pe Instagram.

Ea a explicat motivele care au dus la rupture căsniciei cu Bogdan Ionescu.

“In legatura cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată...un adevăr stabilit de mii de ani...il respecți dar..oamenii mai iau si o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenereaza. Să luăm exemplu de la natura: totul are un început si un sfârșit si sa nu regretăm, sa trăim, sa respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte.

O femeie poate fii cea mai puternica atunci cand este subestimantă şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin.

Un inceput de an frumos, plin de realizari si o zi minunata va doresc tuturor!”, a mai scris concurenta

Hannelore Ulrich a fost una dintre cele mai controversate prezențe de la ‘Insula Iubirii’.

În cadrul emisiunii Hanne s-a apropiat prea mult de ispita Andi, iar imaginile l-au făcut pe soul ei Bogdan Ionescu să aibă o criză de nervi.  

După terminarea emisiunii, Hanne şi Bogdan s-au căsătorit, iar majoritatea fanilor „Insula iubirii“ nu au putut înţelege cum de bărbatul care îşi văzuse iubita cum îl atacă aproape non-stop şi cum petrece timp cu Andi a ales să o ia pe aceasta de nevastă.

Din câte se pare, mariajul celor doi nu ar fi rezistat prea mult, iar gurile rele spun că, de aproximativ o lună, Bogdan şi Hanne nu ar mai forma un cuplu.

Citeşte mai multe despre:   insula iubirii  -   hannelore ulrich