Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Dezvăluirile unei femei de 60 de ani care a ajuns pe mâinile medicului fals. Ce a putut să îi facă în cabinet: TE CONVINGEA ȘI...

Dezvăluirile unei femei de 60 de ani care a ajuns pe mâinile medicului fals. Ce a putut să îi facă în cabinet: TE CONVINGEA ȘI...

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Feb 2019, 11:42

Apar pacientele care au trecut prin cabinetul lui Mateo Politi, medicul fals reținut aseară de polițiști.


L-au prins încercând să fugă din țară, la vama Curtici. Matteo a fost reținut pentru 24 de ore. Una dintre pacientele doctorului italian a fost o femeie în vârstă de 60 de ani care a cerut o rinoplastie.


„După ce-am ieşit din operaţia la nas, în salon a venit medicul anestezist, o doamnă foarte drăguţă şi mi-a zis: „doamnă, unde l-aţi găsit pe ăsta?”. I-am spus că mi-a fost recomandat. A zis: „sper să ieşiţi cu bine din asta”. 


Cred că pe mine m-a ajutat că ea a fost o foarte bună anestezistă, pentru că el mi-a spus că operaţia în sine durează o oră, o oră jumate şi a durat peste patru ore”, a declarat femeia pentru ziarul Libertatea.


„După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă. De fapt, aţi văzut cum arăt şi acum… Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător. 


Iar el îmi spunea că intervine vârsta, că am 60 de ani, că apar nişte reacţii ale organismului. Totuşi, dădea nişte explicaţii foarte logice. Te convingea”, a mai spus aceeași pacientă.

Citeşte mai multe despre:   matteo politi  -   medicul fals