Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate DEZVĂLUIRI INTIME despre medicul fals. Ce le făcea Matteo Politi fetelor care ajungeau în cabinet: Din zona pubiană...

DEZVĂLUIRI INTIME despre medicul fals. Ce le făcea Matteo Politi fetelor care ajungeau în cabinet: Din zona pubiană...

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Feb 2019, 11:33

Matthew Mode pe numele lui de scenă, Matteo Politi în numele din buletin, era un adevărat maestru specializat în înșelătorie.
A reușit să păcălească autoritățile din Italia, dar și pe cele din România. Ies la iveală tot mai multe dezvăluiri despre doctorul fals.
Chirurgul cu opt clase făcea sprâncene din păr pubian și avea două nume false, notează presa centrală.


Fostul avocat al Poporului Gheorghe Iancu a vorbit despre medicul impostor: „Această chestiune a fost declanșată formal acum vreo două luni, printr-o plângere penală făcută de secretara generală de la Colegiul Medicilor, dar care nu avea niciun fel de rezultat. 


Două luni a stat pur și simplu. Acum o săptămână, s-a vorbit cu mai multă lume și uite că s-a prins! Îl cheamă de fapt Mecio Molt, nu este Politi Matteo. 


Ăsta este numele de scenă. Lucra pe la Monza și în mall-uri, în cabinete neautorizate. Nu este singurul caz! Mai sunt niște domni care fac astfel de operațiuni. Parchetul de la Sector 1 este sesizat despre aceste cazuri", a declarat acesta pentru Libertatea.


„Am vorbit cu acest medic iarna trecută când m-am prezentat într-o clinică stomatologică de pe strada Londra. Avea aşteptări foarte mari la noi în ţară. Mi-a spus că are experienţă şi că poate face orice fel de intervenţie chirurgicală, chiar şi implant de păr. 


Atunci m-a întrebat printre altele dacă sunt interesată să-mi facă sprâncenele cu păr recoltat din zona pubiană. De asemenea, se lăuda cu operaţii de augmentare mamară la care folosea anestezia locală. M-a şocat puţin la vremea respectivă, fiind mai fricoasă am renunţat rapid la intervenţie. 


Voiam să fiu pe mâini sigure şi totuşi să fiu sub anestezie generală. În aceeaşi discuţie mi-a spus că îşi doreşte să ajungă foarte cunoscut ca să poată colabora cândva cu vedete de la Hollywood", a mărturisit una din fostele paciente ale medicului italian pentru click.ro.

Citeşte mai multe despre:   matteo politiâ  -   matteo politi  -   matthew mode