Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate DESCOPERIRE MACABRĂ! Cadavrul lui Tamaș a fost găsit într-o pădure. Din păcate, s-a sinucis (FOTO)

DESCOPERIRE MACABRĂ! Cadavrul lui Tamaș a fost găsit într-o pădure. Din păcate, s-a sinucis (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 10 Dec 2019, 18:44

Procurorii din Arad au trimis la Institutul de Medicină Legală (IML) Bucureşti o plasă plină cu rămăşiţe umane, pentru reconstituirea profilului AND, în cazul bărbatului găsit mort în pădure, pe 30 octombrie, în zona Gurahonţ, informează aradon.ro.

 

ÎN SFÂRȘIT, S-A AFLAT! NADIA COMĂNECI ȘI-A SPUS SECRETUL, DUPĂ 30 DE ANI! ASTA NU ȘTIAI DESPRE EA!

 

Imediat după găsirea cadavrului s-a presupus că este vorba de Valentin Tamaş, fugarul condamnat la închisoare după ce a împuşcat un pădurar.

 

 

CUTREMUR LA PRO TV! CABRAL A PĂȚIT-O GRAV! NENOROCIRE LA VOLAN! FANII S-AU CRUCIT CÂND AU VĂZUT MAȘINA! IMAGINI DE COȘMAR

 

Am trimis mai multe fragmente osoase pentru expertiza antropologică şi reconstituirea profilului ADN. În acest moment, doar bănuim despre cine este vorba, având în vedere obiectele găsite lângă cadavru, dar avem nevoie de confirmarea specialiştilor. Sperăm ca rezultatele să ne fie transmise în următoarele săptămâni”, a declarat Pavel Palcu, procurorul de caz.

 

S-A TERMINAT! ELODIA GHINESCU E ÎN VIAȚĂ! LAZARUS A VĂZUT-O PE STRADĂ! ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO

 

Anchetatorul s-a referit atât la îmbrăcămintea bărbatului mort, recunoscută de apropiaţi ca fiind a lui Tamaş, dar mai ales la arma de vânătoare de lângă cadavru, care ar fi aparţinut fugarului.

Procurorii au trimis plasa de oase la IML pentru că, în alte cazuri, specialiştii de aici nu au reuşit restabilirea profilului AND, invocând „insuficeinţa materialului genetic”.

 

DESPĂRȚIRE DUREROASĂ ÎN MUZICA POPULARĂ! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ IRINA LOGHIN! FUEGO, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

 

„Dacă vom întâmpina o astfel de situaţie, vom trimite la un institut specializat din Oslo, pentru că am păstrat material genetic. Am mai colaborat cu succes cu acest institut din Oslo”, a precizat procurorul.

Anchetatorii merg în continuare pe varianta că Tamaş s-a sinucis. Astfel, dosarul procurorilor a fost deschis pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii.

Valentin Tamaş nu ar fi responsabil doar de împuşcarea, în 2017, a paznicului de vânătoare Sorin Jiva, angajat al Ocolului Silvic Gurahonţ, faptă pentru care a şi fost condamnat.

 

ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA LUI CRISTI BORCEA: O IUBEȘTE CA UN NEBUN! VALENTINA PELINEL A AFLAT TOTUL DESPRE COPIL (GALERIE FOTO)

 

Procurorii arădeni mai aveau în lucru un dosar, cu autor necunoscut, pentru o faptă similară.

Un alt pădurar fusese rănit prin împuşcare, tot în zona Gurahonţ, dar în 2018, iar acum s-a făcut legătura cu Tamaş, pentru că ar fi fost folosită aceeaşi armă.

Şi în acest caz, dosarul este pentru tentativă de omor.

În 10 martie 2017, Valentin Tamaş fusese reţinut după ce a tras mai multe focuri asupra lui Sorin Jiva, care se afla într-o acţiune de depistare a braconierilor din zona Gurahonţ.

 

BOMBA MOMENTULUI! GINA PISTOL, OTRĂVITĂ ÎN ASIA?! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP (GALERIE FOTO)

 

Asupra victimei s-a tras atât în timp ce se afla la volanul autoturismului, în urmărirea braconierilor, cât şi când a coborât din vehicul. Atacatorul a folosit muniţie de tip „poşuri”, cartuşe interzise la vânătoare.

Pădurarul a suferit plăgi împuşcate în torace şi într-un picior, recuperându-se medical după tratamente îndelungate.

La finalul lui martie 2019, Tamaş a fost condamnat definitiv, în urma unei sentinţe a Curţii de Apel Timişoara, la 8 ani de închisoare cu executare, însă se afla în stare de libertate şi nu s-a predat după sentinţă.

De atunci, el a fost dat în urmărire generală, fiind căutat într-o zonă împădurită pe 400 de hectare, unde a şi fost găsit, la finalul lunii octombrie, cadavrul ale cărui oase au fost trimise acum la IML Bucureşti.