Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate SCANDAL MONSTRU! DECLARAȚII ȘOC despre Adi Mutu: ''Avea în portbagaj un băiat legat''

SCANDAL MONSTRU! DECLARAȚII ȘOC despre Adi Mutu: ''Avea în portbagaj un băiat legat''

Un articol de: Andrei Ștefan - 29 Mar 2019, 15:38

Adrian Marțian (48 de ani), omul care l-a acuzat pe Adrian Mutu (40 de ani) că a încercat să-l asasineze, a continuat seria declarațiilor șocante.

 „Eu eram la mine acasă și, la 4 dimineața, a venit Adi. Venind spre mine mi-a zis «hai frate să îți arăt ceva». Avea în portbagaj un băiat legat. Din câteva am înțeles l-a deranjat cu ceva băiatul respectiv. Dacă îl oprea Poliția atunci seara, «cât era el de Mutu», lua 20 de ani liniștit. Datorită mie i-a dat drumul băiatului, că el cine știe ce mai voia să-i facă, să-l dea la câini”, a spus omul de afaceri la GSP Live.

„Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus «gata de aici nu mai pleci decât mort». Eu i-am spus: «dacă eu mor, tu mori cu mine». Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”.

„Era poreclit peste tot „briliant, diamant”. Presa a pus poze cu el și manechine internaționale. Dar de unde? Ați avut voi poză cu Adi Mutu și un manechin frumos, la masă sau când se țineau de mână? Nu a avut o poză reală. Fugeau femeile de el ca de dracu. Eu am văzut ce femei avea. I-am luat eu bilet de avion să se întâlnească cu miss nu știu ce, la Paris. După ce i-am luat bilete de avion de la o companie, a venit că fata aia nu zboară cu compania aia, că aia e vedetă, nu poate să vină aia așa. Când am văzut-o i-am spus eu «și dacă veneam pe jos de la București nu voiam să stau nici de vorbă cu femeia asta»”, a concluzionat Adrian Marțian.

Citeşte mai multe despre:   adrian mutu  -   adrian martian