Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ULUITOR! Un concurent de la ‘ROMÂNII AU TALENT’ și-a făcut OPERAȚIE DE SEX! Ai putea jura că a fost mereu FEMEIE (VIDEO)

ULUITOR! Un concurent de la ‘ROMÂNII AU TALENT’ și-a făcut OPERAȚIE DE SEX! Ai putea jura că a fost mereu FEMEIE (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Ian 2019, 14:29

Darius Bulzan, un puști de 14 ani care a cucerit în 2013 juriul de la ‘Românii au talent’ și-a făcut operație de sex, pentru a putea fi femeie și pentru a-și putea îndeplini astfel visul.

În prezent Darius Bulzan, devenit Daria Jane are un canal pe Youtube, unde vorbește despre experiența inedită.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, studiază la o facultate din București, însă pasiunile sale sunt actoria și muzica. Mai mult, aceasta are și un iubit heterosexual lângă care se simte fericită și iubită.

Daria Jane a povestit la Teo Show că și-a dat seama că vrea s ă devină femeie la 16 ani.

‘E o vârstă destul de târzie, simptomele au început, însă, de la grădiniţă. Abia la 16 ani am pus totul cap la cap şi am decis că asta vreau să devin!’, a spus Daria Jane la Teo Show.

Ea avorbit și despre clipele grele de după operația de schimbare a sexului.

"A fost foarte complicat. După operaţie, partea emoţională e cea mai afectată. Sunt mult mai emotivă, empatizez până şi cu oamenii de pe stradă. Dar sunt şi puternică, nu mă afectează comentariile negative. Am făcut terapie emoţională, am învăţat să îmi controlez sentimentele. Am stat cinci zile în spital, după operaţie. Am plâns aproape în fiecare zi. Îmi era frică. Nu eram 100% pregătită să trec prin asta la 19 ani. Mama a mers cu mine în Thailanda. Părinţii mei au divorţat. Mama a fost mereu alături de mine. Mama a făcut posibil imposibilul. Nu a fost foarte scump. Am avut mereu sprijinul mamei. Ea m-a susţinut financiar. În acte sunt în plin proces de schimbare", a mai declarat tânăra Daria Jane la Kanal D.

 

Citeşte mai multe despre:   romanii au talent