Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Daniel Ionașcu, avocatul lui Matteo Politi a vorbit pentru prima oară: Pot să vă spun că m-au impresionat TREI LUCRURI la el

Daniel Ionașcu, avocatul lui Matteo Politi a vorbit pentru prima oară: Pot să vă spun că m-au impresionat TREI LUCRURI la el

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Feb 2019, 22:27

Avocatul lui Matteo Politi a făcut declarații despre clientul său. Acesta susține că medicul italian a început să plângă când l-a văzut pentru prima oară.


„În ceea ce îl priveşte pe domnul Matteo Politi, pot să vă spun că m-au impresionat două sau chiar trei lucruri. 
Întâi, când m-a văzut a început să plângă şi a început să plângă de asemenea când i-am vorbit despre faptul ca prietena domniei sale se afla undeva în preajma secţiei de poliţie şi că părintii i-au transmis că îl iubesc, iar pe de altă parte, am pus problema actelor pe care el le-a făcut în România …”, a declarat Daniel Ionașcu, potrivit spynews.ro.


„Din nou vă spun, fără a avea pretenţia că eu l-am cunoscut. Vă spun ce am văzut la el acum şi nici n-aş vrea să nuanţez eu, sau să intepretez, vă explic. Primul lucru pe care l-a făcut atunci când şi-a dat seama că are avocatul pe care şi-l dorea lângă el, a fost să izbucnească în lacrimi,… să îmi spună că el nu înţelege din ce cauză este acolo, pentru că dacă cineva i-ar fi spus că nu se poate face aşa ceva, el nu ar fi făcut. El a avut încredere în tot ceeea ce au însemnat oamenii de lângă el, actele care i s-au pus la dispozitie și de aceea a făcut. (…)

Pot să vă asigur ca un element sau 80 la sută din a încheia acest contract de asistență juridică cu clientul, a fost din cauza acestei domnişoare, care a venit cu atâta zel, cu atâta determinare, încât orice răspuns al meu, poate nu foarte clar, poate de respingere, a venit cu foarte multe lacrimi spunând că nu o să plece până în clipa în care iau cazul. Mai mult, toate aceste rugăminţi au fost numai printre lacrimi. 


Aşadar, cred că vorbim despre un om care în mod evident crede si mai mult decât atât are sentimente pentru ce înseamnă această situaţie de viaţă şi respectiv acest om pe care astazi România îl blamează”, a mai spus el.
 

Citeşte mai multe despre:   daniel ionascu