Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Dan Bursuc REACȚIONEAZĂ după SCANDALUL MANELELOR de la PREMIILE GOPO! ''Trebuie să fim blonzi şi roşii în obraji ca să cântăm la Teatrul Naţional?'' (VIDEO)

Dan Bursuc REACȚIONEAZĂ după SCANDALUL MANELELOR de la PREMIILE GOPO! ''Trebuie să fim blonzi şi roşii în obraji ca să cântăm la Teatrul Naţional?'' (VIDEO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 21 Mar 2019, 16:51

Dan Bursuc, managerul trupei Kana Jambe, a comentat reacțiile negative primite de interpreții manelelor după show-ul de la Premiile GOPO.

„Atât timp cât pe buletinele noastre scrie români avem dreptul să participăm la orice fel de eveniment. Putea să se desfăşoare la Arenele Romane sau la Teatrul Naţional, muzica nu are culoare.”

Manelistul a explicat și de ce solistul trupei a purtat maiou alb, apariție blamată de Mihai Mărgineanu.

„Aşa ni s-a cerut, cu scuzele de rigoare domnului Mihai Mărgineanu. Ceea ce ni s-a cerut de la organizatori, în speţă doamna Oana Giurgiu, a fost că trebuie să prezint orchestra sub forma asta, iar noi ne-am pliat pe cerinţe. Aţi înţeles? Părerea acestui domn, Mihai Mărgineanu, dacă m-aş lua după dânsul ar însemna ca eu să mă angajez la fabrica 23 August şi să devin un lăcătuş mecanic”, a declarat Dan Bursuc pentru Antena Stars, mândru de meseria pe care o face.

„Nu ne-am prezentat într-un fel aiurea. Ne-am prezentat destul de frumos. Îmi pare rău, eu intenţionz întotdeauna să ridic tinerii de la şcoala mea, să le creez un viitor frumos, să devină şi ei cineva, un bun al societăţii noastre, indiferent ce gen muzical cântă. Pentru toată lumea există fani şi ascultători. Dacă eşti negru trebuie să fii dat afară sau nu ai voie să asculţi... sau trebuie să fim blonzi şi roşii în obraji ca să cântăm la Teatrul Naţional?”, a mai precizat producătorul de manele.

 

Citeşte mai multe despre:   dan bursuc  -   premiile gopo  -   manele  -   mihai margineanu